менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Паралельні та бездротова локальна мережа?

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2009, 16:16
Донор групи

Default Паралельні та бездротова локальна мережа?

Привіт хлопці,

Так що я підключитися до Інтернету на робочому столі через бездротову. Це потім підключається до маршрутизатора Linksys Wireless, яка підключається до поза ADSL модем / маршрутизатор, який потім йде на зовнішній світ.

Отже, я отримав диска НАН на Різдво, яку я хочу зв'язати до мого міні мережу в моїй кімнаті - так що я також отримав 5 портовий комутатор.

Порт 1 Destop 2, в моєму MacBook і 3 NAS диск.

Але я не можу здатися, щоб отримати все це в роботі. Коли я підключений настільний комп'ютер в маршрутизатор, він буде бачити і працювати з диска НАН але я не можу підключитися до Інтернету за допомогою бездротової (тому я не можу отримати із зовнішнім світом).

Як я можу отримати від двох до запуску пліч-о-пліч?

Я намагався bridiging і що не працює - я щось відсутній? Чи повинен я вручну призначити IP замість автоматичного присвоєння їм? Потрібно дати їм різницю підмереж?

Спасибо

Тома

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 31 січня 2009, 11:09
Модератор групи

Чи можете ви намалювати графік. Я добре в дійсно плутають.

Скільки бездротові маршрутизатори у вас є? Чи є комп'ютери, підключені по дротового або бездротового?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 31 січня 2009, 11:22
Модератор групи

На самом деле я думаю, я розумію.

Глобальної мережі до Інтернет через бездротову, але хочемо, щоб з'єднатися з НАН через перемикач у вашій кімнаті.

Основне, що потрібно зробити:

На вашої бездротової мережі, залиште його створити, як раніше. Дозволити його, щоб отримати IP адреси через DHCP.

У провідної мережі, виберіть View Network Connections, клацніть правою кнопкою миші по провідних адаптером, властивостей TCP / IP.

Встановити IP адреса 10.10.11.11 для

Маска підмережі 255.255.255.0

Ні шлюз за замовчуванням (залиште порожнім)

Ні DNS сервера (залиште порожнім)

На НАН України, робити практично те ж саме, знову Налаштування статичної IP адреси, але на цей раз, використовуючи адресу IP від 10.10.11.10 і все інше те ж саме.

На Mac, роблять те ж саме знову, але і використовувати IP адреса з 10.10.11.12

У мене немає досвіду Mac ТБХ і поняття не маю, якщо Mac буде підтримувати кілька одночасних підключень.

Потім ви повинні мати доступ до обох мереж.

Тим не менш, було б набагато легше і набагато краще, якщо чесно, якщо ви тільки що одну мережу і підключені всі пристрої в це.

Не вмикайте подолання або ви створите петлю і звалиться всі маршрутизатори й комутатори.

Вам необхідно налаштувати статичний IP адрес на ізольовані мережі, tthere немає сервера DHCP на ньому (перемикач німий порівнянні з бездротового маршрутизатора.)

Old 31 січня 2009, 11:40
Донор групи

Завдяки serverguy - Got It All відсортовано зараз!

Тільки розрядні Я пішов різному було фактичних адрес, як я хотів, бездротових і дротяних мереж на різних підмереж.

Спасибо большое!
Old 31 січня 2009, 12:59
Модератор групи

Ми раді, що я зможу допомогти.

Отже, що IP-адреси Ви використовуєте зараз, для дротяних і бездротових сторін?

Теоретично ви можете використовувати будь-який з адрес, оскільки вони починаються або з 192, 172, або 10

Тримати їх у різні підмережі, що я хотів, щоб ви робите, отже, чому я запропонував 10.10.11, тому що я не відомо ні одного маршрутизатора, який за замовчуванням для цього.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту tlh44 Мережа, Модеми & VoIP 1 8 червня 2009 02:43
Чи можна поєднати випадку вентилятори паралельно? cammochris Справа & блоки живлення 3 20 серпня 2008 14:46
Бездротові миші і клавіатури, а бездротова моніторі? discobiscuit Графічні карти & Монітори 1 14 січня 2008 12:32
Проблема при встановленні кабельної & Wireless 802.11g бездротовий маршрутизатор Zen2007 Мережа, Модеми & VoIP 3 1 серпня 2007 05:47
Безпровідні мережі - Dell Wireless 1390 802 Кістки Генеральний обладнання чат 9 9 березня 2007 03:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.