![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці,
Так що я підключитися до Інтернету на робочому столі через бездротову. Це потім підключається до маршрутизатора Linksys Wireless, яка підключається до поза ADSL модем / маршрутизатор, який потім йде на зовнішній світ. Отже, я отримав диска НАН на Різдво, яку я хочу зв'язати до мого міні мережу в моїй кімнаті - так що я також отримав 5 портовий комутатор. Порт 1 Destop 2, в моєму MacBook і 3 NAS диск. Але я не можу здатися, щоб отримати все це в роботі. Коли я підключений настільний комп'ютер в маршрутизатор, він буде бачити і працювати з диска НАН але я не можу підключитися до Інтернету за допомогою бездротової (тому я не можу отримати із зовнішнім світом). Як я можу отримати від двох до запуску пліч-о-пліч? Я намагався bridiging і що не працює - я щось відсутній? Чи повинен я вручну призначити IP замість автоматичного присвоєння їм? Потрібно дати їм різницю підмереж? Спасибо Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви намалювати графік. Я добре в дійсно плутають. Скільки бездротові маршрутизатори у вас є? Чи є комп'ютери, підключені по дротового або бездротового?
|
| |||
| |||
| На самом деле я думаю, я розумію. Глобальної мережі до Інтернет через бездротову, але хочемо, щоб з'єднатися з НАН через перемикач у вашій кімнаті. Основне, що потрібно зробити: На вашої бездротової мережі, залиште його створити, як раніше. Дозволити його, щоб отримати IP адреси через DHCP. У провідної мережі, виберіть View Network Connections, клацніть правою кнопкою миші по провідних адаптером, властивостей TCP / IP. Встановити IP адреса 10.10.11.11 для Маска підмережі 255.255.255.0 Ні шлюз за замовчуванням (залиште порожнім) Ні DNS сервера (залиште порожнім) На НАН України, робити практично те ж саме, знову Налаштування статичної IP адреси, але на цей раз, використовуючи адресу IP від 10.10.11.10 і все інше те ж саме. На Mac, роблять те ж саме знову, але і використовувати IP адреса з 10.10.11.12 У мене немає досвіду Mac ТБХ і поняття не маю, якщо Mac буде підтримувати кілька одночасних підключень. Потім ви повинні мати доступ до обох мереж. Тим не менш, було б набагато легше і набагато краще, якщо чесно, якщо ви тільки що одну мережу і підключені всі пристрої в це. Не вмикайте подолання або ви створите петлю і звалиться всі маршрутизатори й комутатори. Вам необхідно налаштувати статичний IP адрес на ізольовані мережі, tthere немає сервера DHCP на ньому (перемикач німий порівнянні з бездротового маршрутизатора.)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Завдяки serverguy - Got It All відсортовано зараз! Тільки розрядні Я пішов різному було фактичних адрес, як я хотів, бездротових і дротяних мереж на різних підмереж. Спасибо большое! |
|
| |||
| |||
| Ми раді, що я зможу допомогти. Отже, що IP-адреси Ви використовуєте зараз, для дротяних і бездротових сторін? Теоретично ви можете використовувати будь-який з адрес, оскільки вони починаються або з 192, 172, або 10 Тримати їх у різні підмережі, що я хотів, щоб ви робите, отже, чому я запропонував 10.10.11, тому що я не відомо ні одного маршрутизатора, який за замовчуванням для цього.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту | tlh44 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 8 червня 2009 02:43 |
| Чи можна поєднати випадку вентилятори паралельно? | cammochris | Справа & блоки живлення | 3 | 20 серпня 2008 14:46 |
| Бездротові миші і клавіатури, а бездротова моніторі? | discobiscuit | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 січня 2008 12:32 |
| Проблема при встановленні кабельної & Wireless 802.11g бездротовий маршрутизатор | Zen2007 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 1 серпня 2007 05:47 |
| Безпровідні мережі - Dell Wireless 1390 802 | Кістки | Генеральний обладнання чат | 9 | 9 березня 2007 03:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |