![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok já mít buvolí wbmr-G54, chci se heslo bezdrátového připojení, ale přes IP i ve skutečnosti dotírat vidět, jak ive googled pro dobré několik dní a nyní skončil kontaktovat buvol řekli své velmi starý router a oni mi poslal odkaz, který může pomoci, který byl právě aktualizace firmwaru myslím ![]() im bezradný firmware na to, co je a jak by to pomůže .... any ideas chlapi? tohle je můj poslední pokus, mohu jen nechat otevřené
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firmware je jako operační systém pro směrovače a mohou mu dát lepší / více funkcí.
| |||
| |||
| Dám aktualizace víru poté, cheers buddy
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte Uživatelská příručka? .... pokud ne, můžete si stáhnout pdf soubor tady
| |||
| |||
| cheers phil jsem manuál, ale jeho 1 / 4 toho, co jste právě mi poslal! Vypadá to jeho what i need! cheers buddy!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Rádo se stalo m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ujistěte se, že si vyberete WPA, když zapnete zabezpečení. WEP může být popraskané během několika minut.
|
| |||
| |||
| cheers serverguy, jsem očekával, že by je jen heslo, ale místo toho je potřeba 10 číselný kód (WEP) ive vybral pár čísel atd im hádat ive udělal dobře, špatně zjistit, kdy můj bratr se pokusí připojit hehe
|
| |||
| |||
| Citace:
WEP, bez ohledu na heslo nebo frázi zvolíte, může ještě být popraskané velmi snadno, protože heslo dostane poslal s každým paketem. WPA, na druhé straně, je mnohem bezpečnější.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| i když já si klikněte wpa Skupina Key Interval: PSK String: Skupina klíč je automaticky nastaven na 3600 WEP pracuje kdekoli, jsem zjistil, bratr couldnt používat síť, zatímco já byl včera večer