![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ok έχουν wbmr βουβάλι-G54, θέλω να τον κωδικό της ασύρματης σύνδεσης, αλλά μέσω της ΠΕ i really επίκλιση δείτε πώς ive googled για μια καλή λίγες μέρες τώρα και κατέληξα να επικοινωνήσετε βουβάλου είπαν ένα πολύ παλιό του router και μου έστειλε μια σύνδεση που μπορεί να βοηθήσει η οποία ήταν μόλις ενημερώσεις firmware i think ![]() im clueless firmware για το τι είναι και πώς θα βοηθήσει .... κάθε guys ιδέες; αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια μου, μπορεί ακριβώς να αφήσει ανοικτό
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το firmware είναι σαν το λειτουργικό σύστημα του δρομολογητή και μπορεί να της δώσει τη βελτίωση / περισσότερη λειτουργικότητα.
| |||
| |||
| άρρωστος δώσει μια ενημέρωση μια περιστροφή τότε, φίλε cheers
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε το Εγχειρίδιο χρήσης; .... εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf εδώ
| |||
| |||
| cheers phil, έχω το εγχειρίδιο, αλλά του μια 1 / 4 του αυτό που μου έστειλες απλά! Μοιάζει με του τι χρειάζομαι! cheers φίλε!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει WPA όταν καταστεί δυνατή ασφάλεια. WEP μπορεί να είναι ραγισμένα σε λίγα λεπτά.
|
| |||
| |||
| cheers serverguy, περίμενα ότι θα ήταν ακριβώς όπως και για έναν κωδικό πρόσβασης, αλλά αντ 'αυτού χρειάζονται ένα 10 ψήφιο κωδικό (για WEP) Ive πήρε ένα ζευγάρι των αριθμών κλπ. im μαντέψουν Ive που γίνεται είναι σωστό, άρρωστος μάθετε όταν ο αδελφός μου προσπαθεί να συνδεθεί hehe
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
WEP, ανεξάρτητα από τον κωδικό πρόσβασης ή συνθηματική φράση που θα επιλέξετε, μπορούν ακόμα να ραγισμένα πολύ εύκολα γιατί ο κωδικός πρόσβασης αποστέλλεται με κάθε πακέτο. WPA, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο ασφαλής.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| όταν πάρει i i wpa κλικ Ομάδα Key Interval: PSK String: το κλειδί της ομάδας έχει οριστεί σε 3600 αυτόματα WEP έργα anyways, έμαθα το couldnt αδελφός χρησιμοποιούν την καθαρή i ενώ ήταν έξω χθες το βράδυ
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στρίψτε ένα £ 50 Wireless Router σε £ 400 Wireless Router - DD-WRT Οδηγός | serverguy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 17 Οκτ 2008 17:34 |
| Νέα Router | duskmon10 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 1η Ιουλ 2008 15:33 |
| Νέο router | ian65 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 19:27 |
| Χρησιμοποιώντας ένα router / modem απλά ως ένα δρομολογητή;;; | jamier1985uk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 5 Ιουν 2007 01:20 |
| Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter | banter | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Οκτ 2006 05:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |