![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok imam bivo wbmr-g54, želim lozinka bežična veza, ali preko IP-ja stvarno ne mogu vidjeti kako se Ive googled za sada dobro nekoliko dana i završio kontaktiranja bivol rekli su svojim vrlo stari ruter i oni me poslao link koji svibanj pomoći koja je bila samo firmware ažuriranja ja misliti ![]() clueless o tome što im je firmware i kako će to pomoći .... bilo koji ideja dečki? ovo je moj posljednji pokušaj, ja svibanj pravedan dopust Internet otvoriti
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firmware je kao operativni sustav router i svibanj dati ga poboljšati / više funkcionalnost.
| |||
| |||
| loše dati ažuriranje vrtlog tada, klicati prijatelj
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li dobili upute za upotrebu? .... ako ne, možete preuzimanje pdf datoteke ovdje
| |||
| |||
| klicati phil, imam upute za upotrebu, ali je 1 / 4 onoga što ste upravo me je poslao! izgleda kao svoje ono što trebam! klicati buddy!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite jeste li odabrali WPA kada omogućiti sigurnost. WEP može biti napuknut u nekoliko minuta.
|
| |||
| |||
| klicati serverguy, i očekuje da ga što bi za samo lozinka, ali umjesto toga ona potrebna 10-znamenkasti kôd (za WEP) Ive pokupila par brojeva itd. im guessing ive ispunjavanja to pravo, loše saznati kad je moj brat pokušava se povezati hehe
|
| |||
| |||
| Quote:
WEP, bez obzira na lozinku ili lozinku koje ste izabrali, i dalje može biti napuknut vrlo lako jer lozinka dobiva sa svakim poslao paket. WPA, s druge strane, mnogo je sigurniji.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| našto ja klik wpa ja dobiti Grupa Key Interval: PSK String: grupa ključ je postavljen na 3.600 automatski wep djela bilo kako, ja saznao brat mogao koristiti net dok sam bio vani sinoć
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Skrenite jednom Wireless Router 50 £ u £ 400 Wireless Router - DD-WRT Vodič | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 17. listopad 2008 17:34 |
| Novi Router | duskmon10 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 1. srpnja 2008 15:33 |
| Novi ruter | ian65 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 9. rujna 2007 19:27 |
| Koristeći usmjerivač / modem samo kao ruter? | jamier1985uk | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 5. lipnja 2007 01:20 |
| Modem / ruter - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB adapter | zadirkivati | General Hardware Chat | 1 | 5. listopad 2006 05:38 |
| Thread Tools | |
| |