![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok nekem van egy bivaly wbmr-g54, szeretném jelszó a vezeték nélküli kapcsolat, de az IP én igazán vidám, hogyan ive googled egy jó pár nap, és végül kapcsolatba bivaly azt mondták, hogy egy nagyon régi routert, és küldött nekem egy linket, amely segíthet, amely csak a firmware frissítést én gondol ![]() im clueless hogy milyen firmware, és hogyan segítene .... any ideas srácok? ez az utolsó kísérlet, én is csak hagyd nyitva
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A firmware-t, mint az operációs rendszer a router, és adja meg a jobb / több funkció.
| |||
| |||
| ill naprakész áttekintést ad az örvény akkor, pirítós haver
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvan a Felhasználói kézikönyv? .... ha nem, akkor töltse le a pdf fájl itt
| |||
| |||
| cheers phil, nekem van a kézikönyv, de a 1 / 4, amit most küldött nekem! úgy néz ki mint az, amire szükségem van! cheers haver!
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Szívesen m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ügyeljen arra, hogy válasszon WPA, ha engedélyezi a biztonságot. WEP lehet repedt percben.
|
| |||
| |||
| cheers serverguy, én várható, hogy ez, mint csak egy jelszó, hanem, hogy szükség van egy 10 számjegyből álló kódot (WEP) ive leszedett egy pár számot, stb im találgatás ive tenni ez jobb, ill megtudni, amikor az öcsém próbál csatlakozni hehe
|
| |||
| |||
| Idézet:
WEP, bármilyen jelszót vagy jelmondatot választott, még mindig nagyon könnyen feltörhető, mert a jelszó lesz küldött minden csomagot. WPA, másrészt, sokkal biztonságosabb.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| mikor én kettyenés wpa i get Kiemelt csoport Intervallum: PSK-String: A csoport fő van beállítva 3.600 automatikusan A WEP működik egyébként, én találtam ki a testvére nem tudott a net, míg én kint volt tegnap este
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Forduljon a £ 50 Wireless Router egy £ 400 Wireless Router - DD-wrt útmutató | serverguy | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 17. október 2008 17:34 |
| Új Router | duskmon10 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 1. július 2008 15:33 |
| Új router | ian65 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 9. Szeptember 2007 19:27 |
| Using a router / modem, mivel csak egy router??? | jamier1985uk | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 5. jún 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | ugratás | Általános fémáru Chat | 1 | 5. október 2006 05:38 |
| Téma eszközök | |
| |