![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בסדר יש wbmr תאו-g54, אני רוצה את הסיסמה החיבור האלחוטי, אלא דרך ה-IP אני באמת רואה כמה צביעות ive בגוגל במשך כמה ימים טובים עכשיו, ובסופו של דבר פנייה באפלו הם אמרו בנתב שלה ישן מאוד והם שלחו לי קישור שעשוי לסייע שהיה רק אני חושב עדכוני קושחה ![]() im מושג על מה הוא הקושחה ואיך זה יעזור .... כל החבר 'ה רעיונות? זה הניסיון האחרון שלי, אני יכול להשאיר את זה פתוח
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הקושחה היא כמו מערכת ההפעלה של לנתב ועשויים לתת אותו משופרת / פונקציונליות יותר.
| |||
| |||
| חולה לתת עדכון ערבול מכן, תרועות חבר
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך The Manual משתמש? .... אם לא, באפשרותך להוריד את קובץ PDF כאן
| |||
| |||
| Cheers פיל, אני יש הידנית, אלא 1 / 4 שלה מה שאתה פשוט שלחה אותי! נראה כמו מה שלה אני זקוק! Cheers באדי!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הקפד לבחור WPA בעת מאפשרות אבטחה. WEP ניתן סדוקה דקות.
|
| |||
| |||
| Cheers serverguy, ציפיתי שזה יהיה בדיוק כמו סיסמה אבל במקום זאת הוא זקוק קוד 10 ספרות (עבור WEP) ive לקח כמה מספרים וכו im מנחש ive לעשות את זה נכון, חולה לברר כאשר אחי מנסה להתחבר hehe
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ב-WEP, מה הסיסמה או ביטוי סיסמה תבחר, עדיין יכול להיות סדוק מאוד בקלות כי את הסיסמה מקבל נשלח עם כל החבילה. ב-WPA, מצד שני, היא הרבה יותר בטוחה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כשאני אני WPA לחץ לקבל קבוצת קי רווח: PSK String: המפתח לקבוצה מוגדרת באופן אוטומטי 3600 WEP עובד בכל אופן, מצאתי את אחיו couldnt להשתמש בעוד אני נטו היה אתמול בלילה
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פנה א £ 50 נתב אלחוטי לתוך £ 400 נתב אלחוטי - DD-WRT מדריך | serverguy | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -17 אוקטובר 2008 17:34 |
| נתב חדש | duskmon10 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | ב -1 ליולי 2008 15:33 |
| נתב חדש | ian65 | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 9 ספטמבר 2007 19:27 |
| באמצעות נתב / מודם בדיוק כמו נתב? | jamier1985uk | רישות, מודמים & VoIP | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 01:20 |
| המודם / נתב - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + מודם / נתב + מתאם USB | banter | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש אוקטובר 2006 05:38 |
| שרשרת כלים | |
| |