![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai turiu buivolų wbmr-g54, noriu slaptažodis belaidį ryšį, tačiau per TL i really cant see, kaip IVE googled už geras kelias dienas dabar ir baigėsi susisiekti buivolo Jie pasakė savo labai sena maršrutizatorių ir jie atsiuntė man nuoroda, kuris gali padėti, kuri buvo tiesiog firmware atnaujinti Manau ![]() im Clueless kokia firmware yra ir kaip ji padėtų .... idėjų vaikinai? Tai mano paskutinis bandymas, tai gali tiesiog palikti jį atvirą
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firmware yra kaip operacinės sistemos maršrutizatorius ir gali suteikti pagerėjo / daugiau funkcionalumo.
| |||
| |||
| blogai suteikti atnaujinimo sūkuryje tada, Cheers Draugaukime
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turite User? .... Jei ne, galite parsisiųsti pdf formatu čia
| |||
| |||
| Cheers Phil, aš vadovą, bet jo 1 / 4, kas jums tiesiog pasiuntė mane! išvaizda jo ko man reikia! Cheers buddy!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| You're welcome m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įsitikinkite, kad pasirinkote WPA Įjungus saugumą. WEP galima krekingo minutes.
|
| |||
| |||
| Cheers serverguy, tikėjausi, kad ji kaip tik slaptažodį, bet vietoj to reikia 10 skaitmenų kodą (WEP) IVE Pasirinkote skaičių pora ir tt im guessing ive done it teisę, netinkamą sužinoti, kai mano brolis bando prisijungti hehe
|
| |||
| |||
| Citata:
WEP, nepriklausomai slaptažodį arba slaptažodį, galite pasirinkti, vis dar galima krekingo labai lengvai, nes jis pasireiškia slaptažodis išsiųstas kiekvieną paketą. WPA, kita vertus, yra daug saugesnė.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kai paspaudžiate mygtuką WPA gaunu Grupė Raktažodžiai Intervalas: PSK String: Grupė raktas yra nustatytas iki 3600 automatiškai WEP darbai Anyways, aš sužinojau, brolis couldnt naudoti neto o I was out last night
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įjungti £ 50 Wireless Router į £ 400 Wireless Router - DD-wrt vadovas | serverguy | Networking, Modems & VoIP | 0 | 17 spalis 2008 17:34 |
| Naujas Router | duskmon10 | Networking, Modems & VoIP | 6 | 1 liepa 2008 15:33 |
| Nauja maršrutizatorius | ian65 | Networking, Modems & VoIP | 5 | 9 rugsėjis 2007 19:27 |
| Naudojant maršrutizatorių / modemą, kaip tik maršrutizatorių? | jamier1985uk | Networking, Modems & VoIP | 6 | 5 birželis 2007 01:20 |
| Modemas / maršrutizatorius - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | Kpinkować | General Hardware Chat | 1 | 5 spalis 2006 05:38 |
| Temos įrankiai | |
| |