![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok já mať byvolie wbmr-G54, chcem sa heslo bezdrôtového pripojenia, ale cez IP aj v skutočnosti dotírat vidieť, ako ive googled pre dobré niekoľko dní a teraz skončil kontaktovať byvol povedali svoje veľmi starý router a oni mi poslal odkaz, ktorý môže pomôcť, ktorý bol práve aktualizácie firmvéru myslím ![]() im bezradný firmware na to, čo je a ako by to pomôže .... any ideas chlapi? toto je môj posledný pokus, môžem len nechať otvorené
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firmware je ako operačný systém pre smerovače a môžu mu dať lepšie / viac funkcií.
| |||
| |||
| Dám aktualizácie vieru potom, cheers buddy
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte Užívateľská príručka? .... ak nie, môžete si stiahnuť pdf súbor tady
| |||
| |||
| cheers phil som manuál, ale jeho 1 / 4 toho, čo ste práve mi poslal! Vyzerá to jeho what i need! cheers buddy!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Rado sa stalo m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uistite sa, že si vyberiete WPA, keď zapnete zabezpečenia. WEP môže byť popraskané priebehu niekoľkých minút.
|
| |||
| |||
| cheers serverguy, som očakával, že je len heslo, ale namiesto toho je potreba 10 číselný kód (WEP) ive vybral pár čísiel atd im hádať ive urobil dobre, zle zistiť, kedy môj brat sa pokúsi pripojiť hehe
|
| |||
| |||
| Citácia:
WEP, bez ohľadu na heslo alebo frázu zvolíte, môže ešte byť popraskané veľmi ľahko, pretože heslo dostane poslal s každým paketom. WPA, na druhej strane, je oveľa bezpečnejšie.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| aj keď ja si kliknite wpa Skupina Key Interval: PSK String: Skupina kľúč je automaticky nastavený na 3600 WEP pracuje kdekoľvek, som zistil, brat couldnt používať sieť, kým ja bol včera večer
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otáčajte £ 50 Wireless Router do 400 libier Wireless Router - DD-WRT Sprievodca | serverguy | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 17. októbra 2008 17:34 |
| Nové Router | duskmon10 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 1. júla 2008 15:33 |
| Nový router | ian65 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 9. septembra 2007 19:27 |
| Používate router / modem len ako router? | jamier1985uk | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 5. jún 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 5. októbra 2006 05:38 |
| Thread Tools | |
| |