![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok i bir bufalo wbmr-G54 var, kablosuz bağlantı şifre istiyorsunuz, ancak IP i ile gerçekten nasıl görmek cant iyi bir kaç gün için şimdi googled ive ve manda temas bitti Onlar da çok eski bir yönlendirici ve bana hangi was adil firmware güncellemeleri yardımcı olabilir bağlantı gönderildi düşünüyorum "dedi ![]() im firmware ne olduğunu ve nasıl .... yardım edeceğini Clueless herhangi bir fikir adamlar? Bu benim son girişimi, sadece açık bırakmak olabilir
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firmware yönlendiricinin işletim sistemi gibi olup gelişmiş / daha fazla işlevsellik verebilir.
| |||
| |||
| kötü bir güncelleme sonra, şerefe dostum anlamak vermek
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size Kullanım Kılavuzu var mı? .... , sen pdf dosyası indirebilirsiniz değilse burada
| |||
| |||
| cheers phil, i kılavuzu var, ama onun bir 1 / 4 size sadece bana gönderdi! onun ne gerek gibi görünüyor! cheers buddy!
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Sen m8y buyrun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yapmak ne zaman güvenlik izin WPA seçin emin olun. WEP dakika içinde kırık olabilir.
|
| |||
| |||
| cheers serverguy i beklenen bu sadece bir şifre o olur gibi ama yerine bir 10 haneli bir kod WEP () için gerekli ive ive o zaman kardeşim hehe bağlanmaya çalışır öğrenmek hasta sağ yapılan tahmin im vb numaralarının çift aldı
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Çünkü şifre her paket ile gönderilen alır WEP ne olursa olsun, şifre veya istediğiniz parola, hala çok kolay kırılabilir. WPA, diğer taraftan, çok daha güvenlidir.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| tıkladığımda wpa i olsun Grup Anahtar Aralığı: PSK String: grup anahtar 3.600 otomatik olarak ayarlanır WEP anyways işleri, dışarı son geceydi kardeşi couldnt net iken i kullanma öğrendim