![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK Я Buffalo wbmr-G54, я хочу пароля бездротового зв'язку, а через IP Я дійсно нахиляє побачити, як Ive Googled для гарного кілька днів тепер і в кінцевому підсумку зв'язатися Buffalo Вони сказали своє дуже старих маршрутизаторів і вони мені прислали посилання, яка може допомогти яка була тільки що оновлення прошивки я думаю, ![]() Clueless їм про те, що прошивка і як вона допоможе .... будь-які ідеї, хлопці? Це моя остання спроба, я можу просто залишити його відкритим
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прошивки, як операційна система маршрутизатора і може призвести до її поліпшення / більш широку функціональність.
| |||
| |||
| жорстоке дати оновлену Вихор те, ура приятеля
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є керівництво користувача? .... Якщо ні, то Ви можете завантажити PDF-файл тут
| |||
| |||
| Cheers Філ, я цього керівництва, але 1 / 4, що ви тільки що прислав мені! виглядає як свого, що мені потрібно! Cheers приятель!
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Ти вітаємо m8y |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переконайтеся, що ви обираєте WPA коли ви вмикаєте безпеки. WEP можна зламати за лічені хвилини.
|
| |||
| |||
| Cheers serverguy, я очікував, що воно стосується тільки пароль, але замість цього він має потребу в 10-значний код (WEP) Ive взяв пару номерів і т.д. їм гадати Ive зробили правильно, жорстоке дізнатися, коли мій брат намагається підключитися Hehe
|
| |||
| |||
| Цитата:
WEP, всі паролі ви обираєте, все ще може бути зламаний легко, оскільки пароль відправляється з кожним пакетом. WPA, з іншого боку, є набагато безпечнішим.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| коли я натискаю отримати WPA Група провідних Інтервал: PSK String: груповий ключ встановлений в 3600 автоматичне WEP робіт будь-якому випадку, я дізнався брата Couldnt використовувати чистий я була в той час як минулого ніч