![]() |
|
| |||
| |||
| WPA ρωγμή μπορεί να γίνει με την καταγραφή πρωτογενούς χειραψία στο δίκτυο. Αυτό μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα και της πυρόλυσης μπορούν στη συνέχεια να είναι μακριά από την τοποθεσία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ισχύει σε αποσύνδεση ενός πελάτη και να συλλάβει την αλλαγή της ταυτότητας και είναι μέσα! Ναι, WEP χρησιμοποιεί ένα 3 byte προ-κλειδί και της μονάδας πυρόλυσης μόλις συλλέγει αρκετά πακέτα για να κάνει ευκολότερη την πυρόλυση. Τίποτα δεν είναι ασφαλής!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Να θυμάστε ότι Enigma ήταν ασφαλές!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| «ζήτω» για τη βοήθεια αν και παιδιά, όπου ζω i dont νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχούν τόσο πολύ για τους ανθρώπους πυρόλυση ασύρματη σύνδεση μου, Pembrokeshire είναι μια παλιά κοινότητα, ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι dont ακριβώς νοιάζονται για τέτοια θέματα ζήτω »για τη βοήθειά μου αν έξω! appreciate it!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ήταν μέχρι πήραμε στα χέρια ενός εξ αυτών
| |||
| |||
| Ήταν ακόμη δυσεπίλυτο μαθηματικά όμως, Φιλ, όμως εμείς ραγισμένα ακόμα!
|
| |||
| |||
| Ναι ..... παλιές καλές Κολοσσός έκανε την επιχείρηση. Η Bletchley Park ιστοσελίδα αξίζει μια ματιά wee, αν δεν έχετε δει ήδη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στρίψτε ένα £ 50 Wireless Router σε £ 400 Wireless Router - DD-WRT Οδηγός | serverguy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 17 Οκτ 2008 17:34 |
| Νέα Router | duskmon10 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 1η Ιουλ 2008 15:33 |
| Νέο router | ian65 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 19:27 |
| Χρησιμοποιώντας ένα router / modem απλά ως ένα δρομολογητή;;; | jamier1985uk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 5 Ιουν 2007 01:20 |
| Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter | banter | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Οκτ 2006 05:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |