![]() |
|
| |||
| |||
| WPA פיצוח יכול להיעשות על ידי לכידה לחיצת יד העיקרי ברשת. ניתן לעשות זאת בתוך שניות ואת קרקר לאחר מכן ניתן דרך מהמקום. כל מה שהוא צריך לעשות הוא כוח נתק של לקוח אחד ולתפוס מחדש אימות והוא נמצא! כן, משתמש ב-WEP מראש 3 בתים משותפים-מפתח ואת הקרקרים רק אוסף מנות מספיק כדי להפוך את פיצוח קל. שום דבר אינו בטוח!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
|
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הידד לעזור אף בחורים, איפה אני גר אני לא חושב שאני צריך לדאוג כל כך הרבה על אנשים פיצוח החיבור האלחוטי שלי, pembrokeshire היא קהילה ישן כל כך אכפת רוב האנשים פשוט dont בעניינים כאלה הידד עוזר לי אף! מעריך את זה!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| זה היה עדיין אף מתמטית סורר, פיל, אבל אנחנו עדיין סדוק זה!
|
| |||
| |||
| כן ..... קולוסוס הישן והטוב עשה את העסק. בלצ 'לי פארק אתר האינטרנט שווה מבט הקטנות של הלילה, אם יש לך כבר לא ראיתי אותו. |