![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| WPA trhliny možno dosiahnuť tým, že zachytia primárne handshake na sieti. To možno vykonať v priebehu niekoľkých sekúnd a krakovania potom môže byť tak ďaleko od miesta. Jediné, čo musia urobiť, je sila odpojenie jedného klienta a zachytiť jeho re-autentifikácie a on je! Áno, používa WEP byte 3 Pre-Shared Key a krakovania práve zbiera dostatok paketov, aby sa praskanie jednoduchšie. Nič nie je bezpečné!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dík za pomoc ale chlapi, kde aj žije i dont myslieť aj musieť starať toľko o ľuďoch, praskanie mojich bezdrôtové pripojenie, Pembrokeshire je stará obec, takže väčšina ľudí len dont starostlivosti o týchto veciach a rovnako tak by mi pomohol! appreciate it!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to bolo kým sme zohnali jeden z nich
| |||
| |||
| To bolo ešte keď matematicky nezvládnuteľné, Phil, ale stále Křaplavý to!
|
| |||
| |||
| Jo ..... staré dobré Kolos sa podnikania. Bletchley Park webové stránky Stojí za malý pohľad, ak ste ešte nevideli. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otáčajte £ 50 Wireless Router do 400 libier Wireless Router - DD-WRT Sprievodca | serverguy | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 17. októbra 2008 17:34 |
| Nové Router | duskmon10 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 1. júla 2008 15:33 |
| Nový router | ian65 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 9. septembra 2007 19:27 |
| Používate router / modem len ako router? | jamier1985uk | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 5. jún 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 5. októbra 2006 05:38 |
| Thread Tools | |
| |