по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

PC Интернет проблеми с връзката

Reply

Нишка Инструменти
Old 25 август 2007, 15:04
Новите държави Група

Имаме изградена начало десктоп tht е вървят добре в продължение на година и половина. Когато ние се опитваме и conect към интернет чрез безжична връзка тук е проблема. Безжичната карта къртачни до мрежата и показва пълна сила. Но когато изберете, за да го свържете към капки ниска или никаква връзка. Купих нова безжична карта същия проблем, ние използвахме мост, прикрепен към Ethernet свързване на компютър с пикап на безжичната после същия проблем. Аз присъединени към мрежи няма проблем с моя лаптоп. Аз не съм сигурен дали това е софтуерен или хардуерен проблем. Моят син е на компютъра на приятелите си, докато там за лятото. Така че аз не съм сигурен какво направиха. Казаха, че е работил за известно време след това спря. Аз заменят мрежата шофьори и не софтуер ремонти. Всяко предложение или помощ би било чудесно.
Old 27 август 2007, 01:44
Номер на групата

Това трябва да бъде в В мрежа, модеми & VoIP

както и да е,

те може да са случайно настройка на интернет connetion споделянето, така че би могло да се свързват към Интернет чрез тях, сега на лаптопа го няма, не може да постигне това, така че doesn't свържете.

причината виждате пълното съдържание е така, защото показва, че мрежата, а не в интернет, все още можете да използвате безжичните устройства като принтери и скенери и виж мрежата споделени документи на други компютри.
Old 27 август 2007, 04:05
Администратор Група

Опитай промяна на канала на rother, 6 или 11 обикновено са най-добрите.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 август 2007, 19:42
Новите държави Група

Аз взех този компютър с няколко differnet безжични мрежи и със същите резултати. Тя ще се появи в мрежата и след това не се свържете. Но всички други безжични устройства за свързване глоба. Тя е вътре в този компютър. Бихте ли някой, ако има вирус там, че ще причини това?
Old 27 август 2007, 19:46
Модератор Група

Публикувайте HJT дневника.

Изтегли HijackThis Тук
След като сте го изтеглили инсталирате / освен това да е собствената папка! Това е важно, за да работят правилно.
Например запишете в C: \ Program Files \ hijackthis
След това можете да създадете пряк път на работния плот.
Веднъж инсталирана отворите програмата и изберете Направи система, сканира и запазете logfile.
** Важна НЕ са отвличане Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква.
Запис на дневник на вашия работен плот.
В следващата публикация кликнете Старт Разширено или Пост Отговор.
Пост целия влезте в следващата публикация.
Old 27 август 2007, 20:09
Новите държави Група

Това шпионски / премахване на вируса софтуер? Аз ще трябва да го изтеглите на друг компютър и след това го запазете и прехвърлянето на проблема компютър. Проблемът компютър няма да се свържете. Можеш ли да обясниш малко повече, тъй като може да предполагам, съм leary за определяне на натоварването нищо. Благодарим Ви помогнем.
Old 27 август 2007, 20:34
Модератор Група

HJT е инструмент, за да определите текат процеси и помага при идентифицирането на някои видове зловреден софтуер.
Тя е направена от Тренд Микро. Много доверени www.trendmicro.com
То трябва да се използва само с препоръка от някой с опит, тъй като това е мощен инструмент и могат да причинят щети, използвани нехайно.
Не е монтажник, затова тя трябва да се запишете за правилното направление. Така например C: \ Program Files \ HijackThis Това ще гарантира създава резервни копия могат да бъдат лесно достъпни в случай на грешки.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc