![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имаме изградена начало десктоп tht е вървят добре в продължение на година и половина. Когато ние се опитваме и conect към интернет чрез безжична връзка тук е проблема. Безжичната карта къртачни до мрежата и показва пълна сила. Но когато изберете, за да го свържете към капки ниска или никаква връзка. Купих нова безжична карта същия проблем, ние използвахме мост, прикрепен към Ethernet свързване на компютър с пикап на безжичната после същия проблем. Аз присъединени към мрежи няма проблем с моя лаптоп. Аз не съм сигурен дали това е софтуерен или хардуерен проблем. Моят син е на компютъра на приятелите си, докато там за лятото. Така че аз не съм сигурен какво направиха. Казаха, че е работил за известно време след това спря. Аз заменят мрежата шофьори и не софтуер ремонти. Всяко предложение или помощ би било чудесно. |
|
| |||
| |||
| Това трябва да бъде в В мрежа, модеми & VoIP както и да е, те може да са случайно настройка на интернет connetion споделянето, така че би могло да се свързват към Интернет чрез тях, сега на лаптопа го няма, не може да постигне това, така че doesn't свържете. причината виждате пълното съдържание е така, защото показва, че мрежата, а не в интернет, все още можете да използвате безжичните устройства като принтери и скенери и виж мрежата споделени документи на други компютри. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитай промяна на канала на rother, 6 или 11 обикновено са най-добрите.
| |||
| |||
| Аз взех този компютър с няколко differnet безжични мрежи и със същите резултати. Тя ще се появи в мрежата и след това не се свържете. Но всички други безжични устройства за свързване глоба. Тя е вътре в този компютър. Бихте ли някой, ако има вирус там, че ще причини това? |
|
| |||
| |||
| Публикувайте HJT дневника. Изтегли HijackThis Тук След като сте го изтеглили инсталирате / освен това да е собствената папка! Това е важно, за да работят правилно. Например запишете в C: \ Program Files \ hijackthis След това можете да създадете пряк път на работния плот. Веднъж инсталирана отворите програмата и изберете Направи система, сканира и запазете logfile. ** Важна НЕ са отвличане Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. Запис на дневник на вашия работен плот. В следващата публикация кликнете Старт Разширено или Пост Отговор. Пост целия влезте в следващата публикация. |
|
| |||
| |||
| Това шпионски / премахване на вируса софтуер? Аз ще трябва да го изтеглите на друг компютър и след това го запазете и прехвърлянето на проблема компютър. Проблемът компютър няма да се свържете. Можеш ли да обясниш малко повече, тъй като може да предполагам, съм leary за определяне на натоварването нищо. Благодарим Ви помогнем. |
|
| |||
| |||
| HJT е инструмент, за да определите текат процеси и помага при идентифицирането на някои видове зловреден софтуер. Тя е направена от Тренд Микро. Много доверени www.trendmicro.com То трябва да се използва само с препоръка от някой с опит, тъй като това е мощен инструмент и могат да причинят щети, използвани нехайно. Не е монтажник, затова тя трябва да се запишете за правилното направление. Така например C: \ Program Files \ HijackThis Това ще гарантира създава резервни копия могат да бъдат лесно достъпни в случай на грешки. |