![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε ένα σπίτι χτισμένο έχει επιφάνεια εργασίας tht λειτουργίας πρόστιμο για ενάμιση χρόνο. Όταν προσπαθούμε και conect στο Internet χρησιμοποιώντας μια ασύρματη σύνδεση εδώ είναι το πρόβλημα. Η ασύρματη κάρτα συλλέγει το δίκτυο και δείχνει πανέτοιμος. Αλλά όταν θα επιλέξετε να συνδέσετε σταγόνες σε χαμηλό ή δεν συνδετικότητας. Αγόρασα μια νέα ασύρματη κάρτα ίδιο πρόβλημα, θα χρησιμοποιείται μια γέφυρα, η οποία επισυνάπτεται στην ethernet σύνδεση με PC για την ασύρματη pickup τότε ίδιο πρόβλημα. Θα συνδεθεί με τα δίκτυα δεν υπάρχει πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή μου. Δεν είμαι βέβαιος αν αυτό είναι ένα πρόβλημα λογισμικού ή υλικού. Ο γιος μου είχε τον υπολογιστή τους φίλους του, ενώ για το καλοκαίρι. Οπότε δεν ξέρω τι έκαναν. Είπαν Δούλεψε για λίγο στη συνέχεια σταμάτησε. Ι αντικαθίσταται δίκτυο οδηγούς και έκανε λογισμικού επισκευές. Κάθε πρόταση ή βοήθεια θα είναι μεγάλη.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό θα πρέπει να είναι σε Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP
έτσι κι αλλιώς, που μπορεί να έχουν λάθος setup internet connetion ανταλλαγή, έτσι ώστε να μπορεί παρά να συνδεθείτε στο Internet μέσω αυτών, τώρα πάει το laptop είναι, δεν μπορείτε να φθάσει σε αυτό, έτσι ώστε να doesn't συνδεθείτε. ο λόγος που βλέπετε είναι πανέτοιμος, διότι δείχνει ότι το δίκτυο, δεν το Διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ασύρματες συσκευές, όπως εκτυπωτές και σαρωτές και δείτε το δίκτυο κοινών εγγράφων σχετικά με τυχόν άλλους υπολογιστές. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Προσπαθήστε να αλλάξετε τα κανάλια για την Rother, 6 ή 11, είναι συνήθως ο καλύτερος.
|
|||
|
|||
|
Παίρνω αυτό τον υπολογιστή σε μια διαφορετική ηλικίας των ασύρματων δικτύων και με τα ίδια αποτελέσματα. Θα δείξει το δίκτυο και, στη συνέχεια, δεν συνδεθείτε. Όμως, όλες οι άλλες ασύρματες συσκευές συνδεθείτε προστίμου. Είναι μέσα σε αυτό το PC. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει ιός εκεί έξω που θα προκαλέσει αυτό;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημοσίευση HJT log.
Κατεβάστε HijackThis Εδώ Μόλις έχετε κατεβάσει εγκατάσταση / για να αποθηκεύσετε το δικό φάκελο! Αυτό είναι σημαντικό για να λειτουργήσει σωστά. Για παράδειγμα, εκτός από C: \ Program Files \ hijackthis Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Μόλις εγκατασταθούν ανοικτό το πρόγραμμα και επιλέξτε Να ένα σύστημα σάρωσης και αποθηκεύστε logfile. ** Σημαντική ΔΕΝ έχουν εισβάλει Αυτό καθορίζει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται. Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής για την επιφάνεια εργασίας σας. Κατά την επόμενη μετά κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση Advanced ή Απάντηση. Μετά το σύνολο του μητρώου κατά την επόμενη θέση. |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι αυτό το spyware / ιού απομάκρυνση του λογισμικού; Θα πρέπει να το κατεβάσετε σε άλλον υπολογιστή και στη συνέχεια το αποθηκεύσετε και να μεταφέρει το πρόβλημα υπολογιστή. Το πρόβλημα δεν θα συνδέσει το PC. Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περισσότερο, όπως μπορείτε να μαντέψετε είμαι Leary περίπου προβλέπεται φόρτωσης τίποτα. Ευχαριστώ για να με βοηθήσετε.
|
|
|
|||
|
|||
|
HJT είναι ένα εργαλείο, για να προσδιορίσετε τις διαδικασίες λειτουργίας και βοηθά στον εντοπισμό ορισμένων μορφών κακόβουλου λογισμικού.
Είναι κατασκευασμένο από την Trend Micro. Πολύ αξιόπιστο www.trendmicro.com Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με συμβουλή από κάποιον με την πείρα που θα είναι ένα ισχυρό εργαλείο και μπορεί να προκαλέσει ζημία που χρησιμοποιούνται απερίσκεπτα. Δεν υπάρχει installer για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να αποθηκεύσετε στο προορισμό τους. Για παράδειγμα, C: \ Program Files \ HijackThis Αυτό θα εξασφαλίσει την backups που δημιουργήθηκαν μπορεί να έχει πρόσβαση εύκολα σε περίπτωση λαθών. |