μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

PC σύνδεση στο Internet προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Αυγούστου 2007, 15:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Default PC σύνδεση στο Internet προβλήματα

Έχουμε ένα σπίτι χτισμένο έχει επιφάνεια εργασίας tht λειτουργίας πρόστιμο για ενάμιση χρόνο. Όταν προσπαθούμε και conect στο Internet χρησιμοποιώντας μια ασύρματη σύνδεση εδώ είναι το πρόβλημα. Η ασύρματη κάρτα συλλέγει το δίκτυο και δείχνει πανέτοιμος. Αλλά όταν θα επιλέξετε να συνδέσετε σταγόνες σε χαμηλό ή δεν συνδετικότητας. Αγόρασα μια νέα ασύρματη κάρτα ίδιο πρόβλημα, θα χρησιμοποιείται μια γέφυρα, η οποία επισυνάπτεται στην ethernet σύνδεση με PC για την ασύρματη pickup τότε ίδιο πρόβλημα. Θα συνδεθεί με τα δίκτυα δεν υπάρχει πρόβλημα με το φορητό υπολογιστή μου. Δεν είμαι βέβαιος αν αυτό είναι ένα πρόβλημα λογισμικού ή υλικού. Ο γιος μου είχε τον υπολογιστή τους φίλους του, ενώ για το καλοκαίρι. Οπότε δεν ξέρω τι έκαναν. Είπαν Δούλεψε για λίγο στη συνέχεια σταμάτησε. Ι αντικαθίσταται δίκτυο οδηγούς και έκανε λογισμικού επισκευές. Κάθε πρόταση ή βοήθεια θα είναι μεγάλη.
Old 27 Αυγ. 2007, 01:44
Ομάδα Δωρητών

Αυτό θα πρέπει να είναι σε Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

έτσι κι αλλιώς,

που μπορεί να έχουν λάθος setup internet connetion ανταλλαγή, έτσι ώστε να μπορεί παρά να συνδεθείτε στο Internet μέσω αυτών, τώρα πάει το laptop είναι, δεν μπορείτε να φθάσει σε αυτό, έτσι ώστε να doesn't συνδεθείτε.

ο λόγος που βλέπετε είναι πανέτοιμος, διότι δείχνει ότι το δίκτυο, δεν το Διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ασύρματες συσκευές, όπως εκτυπωτές και σαρωτές και δείτε το δίκτυο κοινών εγγράφων σχετικά με τυχόν άλλους υπολογιστές.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 27 Αυγ. 2007, 04:05
Διαχειριστής Ομάδα

Προσπαθήστε να αλλάξετε τα κανάλια για την Rother, 6 ή 11, είναι συνήθως ο καλύτερος.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Αυγ. 2007, 19:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Παίρνω αυτό τον υπολογιστή σε μια διαφορετική ηλικίας των ασύρματων δικτύων και με τα ίδια αποτελέσματα. Θα δείξει το δίκτυο και, στη συνέχεια, δεν συνδεθείτε. Όμως, όλες οι άλλες ασύρματες συσκευές συνδεθείτε προστίμου. Είναι μέσα σε αυτό το PC. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει ιός εκεί έξω που θα προκαλέσει αυτό;
Old 27 Αυγ. 2007, 19:46
Συντονιστής Ομάδας

Δημοσίευση HJT log.

Κατεβάστε HijackThis Εδώ
Μόλις έχετε κατεβάσει εγκατάσταση / για να αποθηκεύσετε το δικό φάκελο! Αυτό είναι σημαντικό για να λειτουργήσει σωστά.
Για παράδειγμα, εκτός από C: \ Program Files \ hijackthis
Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Μόλις εγκατασταθούν ανοικτό το πρόγραμμα και επιλέξτε Να ένα σύστημα σάρωσης και αποθηκεύστε logfile.
** Σημαντική ΔΕΝ έχουν εισβάλει Αυτό καθορίζει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής για την επιφάνεια εργασίας σας.
Κατά την επόμενη μετά κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση Advanced ή Απάντηση.
Μετά το σύνολο του μητρώου κατά την επόμενη θέση.
Old 27 Αυγ. 2007, 20:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Είναι αυτό το spyware / ιού απομάκρυνση του λογισμικού; Θα πρέπει να το κατεβάσετε σε άλλον υπολογιστή και στη συνέχεια το αποθηκεύσετε και να μεταφέρει το πρόβλημα υπολογιστή. Το πρόβλημα δεν θα συνδέσει το PC. Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περισσότερο, όπως μπορείτε να μαντέψετε είμαι Leary περίπου προβλέπεται φόρτωσης τίποτα. Ευχαριστώ για να με βοηθήσετε.
Old 27 Αυγ. 2007, 20:34
Συντονιστής Ομάδας

HJT είναι ένα εργαλείο, για να προσδιορίσετε τις διαδικασίες λειτουργίας και βοηθά στον εντοπισμό ορισμένων μορφών κακόβουλου λογισμικού.
Είναι κατασκευασμένο από την Trend Micro. Πολύ αξιόπιστο www.trendmicro.com
Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με συμβουλή από κάποιον με την πείρα που θα είναι ένα ισχυρό εργαλείο και μπορεί να προκαλέσει ζημία που χρησιμοποιούνται απερίσκεπτα.
Δεν υπάρχει installer για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να αποθηκεύσετε στο προορισμό τους. Για παράδειγμα, C: \ Program Files \ HijackThis Αυτό θα εξασφαλίσει την backups που δημιουργήθηκαν μπορεί να έχει πρόσβαση εύκολα σε περίπτωση λαθών.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.