manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

PC Internet veza problemi

Reply

Thread Tools
Old 25 kol 2007, 15:04
Novi član grupe

Default PC Internet veza problemi

Imamo home desktop tht izgrađen je pokrenut u redu za godinu i pol. Kada smo probati i conect na Internet putem bežične veze tu je problem. Beľični kartice pijucima up mreže i pokazuje u punoj snazi. Ali, kad smo ga odabrali za spajanje kapi na niske ili nikakve povezivanja. Ja kupio novu bežičnu karticu jednak problem, koristili smo mostom, priključen na Ethernet priključak na računalu za hapšenje bežičnog onda isti problem. JA spojen na mrežama nema problem s moj laptop. Ja sam ne siguran ako ovaj je softver ili hardver problem. Moj sin je imao računalo za svoje prijatelje, dok je za ljeto. Pa nisam siguran što su učinili. Kažu Internet izrađen za kratak vremenski razmak zatim zaustavljen. JA naknađen mreža vozač i softver nije popravke. Bilo koji sugestija ili pomoć bi bilo velik.
Old 27 kol 2007, 01:44
Donatorska Grupa

Ovo bi trebalo biti u Networking, Modemi & VoIP

svejedno,

oni svibanj imati accidently Internet setup connetion dijeljenje, tako da možeš samo spojiti na internet preko njih, sada laptop je otišao, ne možete doći do njega, tako da se priključite.

razlog što vidite punu snagu, jer se pokazuje da mreže, ali ne i na internetu, i dalje možete koristiti bilo koji bežičnih uređaja poput pisača i skenera i vidjeti mreže dijele dokumente o bilo kojim drugim računalima.
Old 27 kol 2007, 04:05
Administrator Group

Pokušajte mijenjanje kanala na rother, 6 i 11 obično najbolje.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 kol 2007, 19:42
Novi član grupe

Ja sam se na ovom računalu par differnet bežične mreže te s istim rezultatima. Ona će pokazati mrežu i onda ne spojiti. Ali svi drugi bežični uređaji povezuju u redu. Ona je unutar PC-a. Bi li itko zna da li je virus vani koji bi uzrok tome?
Old 27 kol 2007, 19:46
Moderator / ica grupe

Postavite HJT log.

Download HijackThis Ovdje
Nakon što ste ga preuzeli Install / spremite ga u svoj 'vlastiti folder! To je važno za njega kako bi ispravno funkcionirao.
Na primjer spremiti u C: \ Program Files \ hijackthis
Potom možete stvoriti prečac na radnoj površini.
Jednom instalirana otvorite program i odaberite Da li je sustav skenirati i spasiti logfile.
Važno ** Nemate Hijack To škripac išta još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna.
Spremite se prijavite na radnu površinu.
U narednih post ili kliknite Kreni Napredno Post Odgovori.
Post cijeli log in sljedeći post.
Old 27 kol 2007, 20:09
Novi član grupe

Je li ovo spyware / virus uklanjanje softvera? Ja ću morati skinuti na drugo računalo, onda ste ga i transfer do problema PC-a. Problem računala neće povezati. Možete li mi objasniti malo više, kao što ste mogli pogoditi Ja sam leary o dolje učitavanje ništa. Hvala Vam za pomoć.
Old 27 kol 2007, 20:34
Moderator / ica grupe

HJT je alat za pomoć odrediti izvode procesa i pomaže u identificiranju neke vrste zaštita od zlonamjernih programa.
To je izradio Trend Micro. Veoma pouzdana www.trendmicro.com
Trebao bi se koristiti samo uz savjet od nekoga s iskustvom kao što je moćan alat i mogu uzrokovati oštećenja koristi nepažljivo.
Nema instalacijski zato ga treba spremiti na samosvojno odredjenje. Na primjer C: \ Program Files \ HijackThis To će osigurati sigurnosne kopije stvorili lako se može doći u slučaju pogrešaka.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox grewy29 Networking, Modemi & VoIP 0 1. lipnja 2009 15:35
Internet i teškim Router Connection Problems mrcrazie007 Networking, Modemi & VoIP 1 10 siječanj 2009 13:30
LAN / Internet veza problemi lloydwoodford91 Networking, Modemi & VoIP 7 26. svibanj 2008 05:38
Internet veza problemi opnight Networking, Modemi & VoIP 6 21 siječanj 2008 06:38
Internet veza problemi jamcgee11 Networking, Modemi & VoIP 1 1. studeni 2007 03:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.