![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy otthoni asztali épült THT már futó bírság másfél éve. Amikor megpróbáljuk CONECT és az internet segítségével a vezeték nélküli kapcsolat itt a probléma. A vezeték nélküli kártya felveszi a hálózat, és megmutatja a teljes erejét. De amikor kiválasztjuk a kapcsolódást akkor esik az alacsony vagy nincs kapcsolat. Vettem egy új, vezeték nélküli kártya ugyanazt a problémát, hogy használják a hídon, azt a mellékelt Ethernet-csatlakozó PC-pickup a vezeték nélküli, akkor ugyanazt a problémát. Én hálózataival nincs probléma, az én-m laptop. Nem vagyok biztos benne, hogy ez egy szoftveres vagy hardveres probléma. A fiam volt a számítógép barátjával, miközben ott van a nyár. Szóval nem vagyok biztos benne, mit tett. Azt mondták, dolgozott egy ideig, majd leállt. I helyébe a hálózati meghajtók és a szoftver volt a javításra. Minden javaslatot vagy segítségre lenne jó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezt meg kell Hálózatépítés, Modems & VoIP
mindenképp, ők is véletlenül beállító internetes connetion megosztását, így csak kapcsolódni az internethez keresztül, most a laptop vége, nem tudja elérni azt, hogy ez nem csatlakozni. az ok, látod teljes ereje van, mert azt mutatja, hogy a hálózat, és nem az interneten, még mindig használja a vezeték nélküli eszközök, mint például a nyomtatók és szkennerek és a hálózaton megosztott dokumentumok más számítógépekhez. My System: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja változtatni a csatornák a Rother, 6 vagy 11 általában a legjobb.
| |||
| |||
| Én meg ennek a számítógépet pár eltérő vezeték nélküli hálózatok és az azonos eredményeket. Ez lesz a hálózat, majd a csatlakozás. De minden más vezeték nélküli eszközök connect fine. Az ebben a számítógépben. Szeretné tudni, akárki van ott, hogy a vírus okoz ez? |
|
| |||
| |||
| Post a HJT log. Letöltés HijackThis Itt Miután ez a letöltött install / mentsük meg saját mappát! Ez azért fontos, hogy megfelelően működjön. Például kivéve a C: \ Program Files \ hijackthis Ezután hozzon létre egy parancsikont az asztalon. A telepítés után megnyitjuk a programot, és válassza Van egy rendszer scan és mentse naplófájl. ** Fontos Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. Mentés a napló az asztalon. A következő post válassza Advanced vagy Hozzászólás a témához. Post a teljes napló a következő post. |
|
| |||
| |||
| Ez egy spyware / vírus eltávolítását a szoftver? Én is letölthető egy másik számítógéphez, majd mentse el és tegyük a probléma a számítógépben. A probléma a PC nem fog csatlakozni. Meg tudod magyarázni, egy kicsit több, mint akkor hiszem Leary kb le loading semmit. Thanks for you help. |
|
| |||
| |||
| HJT olyan eszköz, amely segít meghatározni a futó folyamatokat, és segít annak megállapításában, egyes típusú Malware. A Trend Micro által. Nagyon megbízható www.trendmicro.com Ki kell használni csak tanácsot valaki tapasztalattal, mert nagy lehetőségek rejlenek, és károsíthatja alkalmazott hanyagul. Nincs telepítő ezért meg kell menteni a megfelelő címzetthez. Például a C: \ Program Files \ HijackThis Ez biztosítja majd a létrehozott mentések könnyen elérhetjük, ha a hibákat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Instabil Internetkapcsolat - Cox Internet ISP | grewy29 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 1. június 2009 15:35 |
| Súlyos internet és router Connection Problems | mrcrazie007 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 10. január 2009 13:30 |
| LAN / Internet kapcsolat problémák | lloydwoodford91 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 26. május 2008 05:38 |
| Internet kapcsolat problémák | opnight | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 21. január 2008 06:38 |
| Internet kapcsolat problémák | jamcgee11 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 1. november 2007 03:13 |
| Téma eszközök | |
| |