פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

המחשב בעיות חיבור לאינטרנט

Reply

שרשרת כלים
Old 25 אוגוסט 2007, 15:04
קבוצת חברות חדשות

Default המחשב בעיות חיבור לאינטרנט

יש לנו בית בנוי Desktop tht הייתה בסדר להופיע במשך שנה וחצי. כאשר אנו לנסות conect לאינטרנט באמצעות חיבור אלחוטי כאן הוא הבעיה. האלחוטית בוחרת את כרטיס הרשת ואת מראה מלא כוח. אבל כשאנחנו בחר כדי לחבר אותו ל טיפות קישוריות נמוך או לא. קניתי כרטיס חדש האלחוטית אותה בעיה, אנחנו השתמשנו גשר, המצורף אל Ethernet חיבור ב-PC איסוף האלחוטית אז אותה בעיה. אני מחובר ברשתות אין בעיה עם הנייד שלי. אני לא בטוח אם זו תוכנה או חומרה של הבעיה. הבן שלי היה מחשב של החברים שלו שם בזמן הקיץ. אז אני לא בטוח מה הם עשו. הם אמרו לי זה עבד לזמן מה לאחר מכן נעצר. אני מוחלף רשת נהגים ועשה התוכנה מתקנת. כל הצעה או עזרה יהיה נהדר.
Old 27 אוגוסט 2007, 01:44
קבוצת תורמים

זה אמור להיות רישות, מודמים & VoIP

בכל מקרה,

הם עשויים להיות accidently Internet Setup connetion שיתוף, כך שאתה יכול רק להתחבר לאינטרנט באמצעות אותם, עכשיו את הנייד הוא נעלם, לא תוכל להגיע זה, ולכן הוא doesn't להתחבר.

הסיבה שאתה רואה מלא כוח, כי הוא מציג את הרשת, ולא באינטרנט, אתה עדיין יכול להשתמש בכל התקנים אלחוטיים כגון מדפסות ו סורקים את הרשת ולראות מסמכים משותפים על כל המחשבים.
Old 27 אוגוסט 2007, 04:05
מנהל קבוצת

נסה לשנות את ערוצי על rother, 6 או 11 הם בדרך כלל את הטוב ביותר.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 אוגוסט 2007, 19:42
קבוצת חברות חדשות

יש לי מחשב זה נלקח על כמה רשתות אלחוטיות differnet עם אותם תוצאות. זה יציג את הרשת ולאחר מכן לא התחבר. אבל כל שאר התקנים אלחוטיים להתחבר בסדר. הוא בתוך המחשב. האם מישהו יודע אם יש וירוס שם, כי זה עלול לגרום?
Old 27 אוגוסט 2007, 19:46
מנהל קבוצת

HJT לכתוב יומן.

הורד HijackThis כאן
לאחר שהורדת את זה התקנה / שמור אותו בתיקיה זה לבדו! זה חשוב לעבוד על זה כמו שצריך.
לדוגמה לשמור ב-C: \ Program Files \ hijackthis
אתה יכול ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה.
לאחר פתיחת תוכנית המותקנת ובחר האם מערכת סריקה ולשמור logfile.
** חשוב אין לך לחטוף תיקון זה שום דבר. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה.
שמור את יומן לשולחן העבודה שלך.
בחודש הבא לכתוב לך מתקדם לחץ או שליחת תגובה.
לפרסם את כל היומן הבא שלך לכתוב.
Old 27 אוגוסט 2007, 20:09
קבוצת חברות חדשות

האם זה של תוכנות ריגול / וירוס הסרת תוכנות? אני חייב להוריד אותו על מחשב אחר, ולאחר מכן שמור אותו ולהעביר את הבעיה במחשב. הבעיה במחשב שלך לא התחבר. האם אתה יכול להסביר קצת יותר, כמו שאתם יכולים לנחש אני leary טוען משהו לגבי למטה. תודה לך על העזרה.
Old 27 אוגוסט 2007, 20:34
מנהל קבוצת

HJT הוא כלי המסייע לקבוע מפעיל תהליכים ומסייע בזיהוי כמה סוגים של תוכנה זדונית.
זה מתבצע על ידי Trend Micro. מאוד אמין www.trendmicro.com
זה אמור לשמש רק עם עצה ממישהו עם ניסיון כפי שהוא כלי רב עוצמה והוא יכול לגרום נזק בשימוש carelessly.
אין ההתקנה כי היא מדוע זה צריך להיות על מנת לשמור על יעד ראוי. לדוגמה C: \ Program Files \ HijackThis זה יבטיח את הגיבויים Created ניתן לגשת בקלות במקרה של טעויות.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP grewy29 רישות, מודמים & VoIP 0 ב -1 יוני 2009 15:35
קשה וגם נתב אינטרנט בעיות התחברות mrcrazie007 רישות, מודמים & VoIP 1 -10 ינואר 2009 13:30
LAN / בעיות התחברות לאינטרנט lloydwoodford91 רישות, מודמים & VoIP 7 26 במאי 2008 05:38
בעיות התחברות לאינטרנט opnight רישות, מודמים & VoIP 6 21st ינואר 2008 06:38
בעיות התחברות לאינטרנט jamcgee11 רישות, מודמים & VoIP 1 ב -1 בנובמבר 2007 03:13
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.