mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

PC interneto ryšio triktis

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 25, 2007, 15:04
Naujas Narys

Mes turime namų pastatyta Desktop THT veikia jau baudą už pusantrų metų. Kai mes pabandyti sujungti su internetu, naudojant belaidžio ryšio Čia yra problema. WIRELESS CARD susitvarko tinklą ir rodo visišką atsparumą. Bet kai mes pasirinkite jį prijungti jo lašai mažai arba jokio ryšio. Aš nusipirkau nauja bevielio ryšio kortelė pati problema, mes panaudojome tiltas, jis pridedamas prie Ethernet ryšį kompiuterio pikapas belaidžio tada ta pati problema. Aš prijungti prie tinklų, jokių problemų su mano nešiojamas. nesu tikras, ar tai yra programinės įrangos ar aparatūros problema. Mano sūnus buvo jo draugas kompiuteris, o ten vasarą. Ir aš nesu tikras, ką jie padarė. Jie sakė, kad dirbo, o vėliau sustojo. Aš pakeičiamas tinklo tvarkyklės ir programinė įranga padarė remontą. Bet kuris pasiūlymas ar padėti, būtų puiku.
Old Rugpjūtis 27, 2007, 01:44
Donorų grupės

Tai turėtų Networking, Modems & VoIP

bet kuriuo atveju,

jie gali būti atsitiktinai setup Interneto connetion pasidalijimą, todėl jūs galite tik prisijungti prie interneto per juos, o dabar dingo nešiojamas kompiuteris, jūs negalite pasiekti, todėl doesnt prisijungti.

Todėl jūs matote visa jėga, nes tai rodo, kad tinklas, o ne internete, vis tiek galite naudotis belaid ¾ iù prietaisù bet tokie kaip spausdintuvai ir skeneriai ir peržiūrėti tinklo bendrų dokumentų apie kitus kompiuterius.
Old Rugpjūtis 27, 2007, 04:05
Administrator Grupė

Pabandykite pakeisti į Rother, 6 arba 11 paprastai yra geriausias kanalus.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 27, 2007, 19:42
Naujas Narys

Aš, kurių buvo imtasi šio kompiuterio į kitokį bevielio ryšio tinklai pora ir su tokius pačius rezultatus. Jis parodys tinklo ir tada negali prisijungti. Bet visi kiti bevieliai prietaisai, sujungti gerai. Jis yra viduje šio kompiuterio. Gal kas žino, jei yra virusas ten, kad padarytų tai?
Old Rugpjūtis 27, 2007, 19:46
Moderatorius Grupė

Rašyti HJT prisijunkite.

Parsisiųsti HijackThis Čia
Kai jūs jį parsisiųsti install / išsaugoti ją savo aplanke! Tai labai svarbu, kad ji tinkamai veiktų.
Pavyzdžiui išsaugokite C: \ Program Files \ HijackThis
Tada galite sukurti ant darbalaukyje.
Įdiegus atidaryti programą ir pasirinkite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite logfile.
** IMPORTANT DON'T turėti Hijack Šis pakeitimas dar nieko. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas.
Prisiminti prisijunkite prie savo kompiuterio.
Į Sekantis spustelėkite Eiti Detali arba Atsakyti.
Skelbti visą Prisijungti kitą postą.
Old Rugpjūtis 27, 2007, 20:09
Naujas Narys

Ar šis spyware / virus pašalinti programinę įrangą? Turėsiu jį atsisiųsti į kitą kompiuterį, tada išsaugokite jį ir perkelti į PC problema. Problema kompiuteryje nebus prisijungti. Ar galite paaiškinti šiek tiek daugiau, kaip galite spėti Aš Leary apie nustatytų pakrovimo nieko. Thanks for you help.
Old Rugpjūtis 27, 2007, 20:34
Moderatorius Grupė

HJT yra priemonė, padedanti nustatyti veiklos procesus ir padeda nustatyti kai kurie kenkėjiškų programų tipams.
Tai padaryta Trend Micro. Labai patikimas www.trendmicro.com
Ji turėtų būti naudojama tik su patarimais kas nors, turintis patirties, kaip ji yra galingas įrankis ir gali sukelti žalą naudojama nerūpestingai.
Nėra montuotojas, todėl jis turi būti įrašyti į tinkamą vietą. Pavyzdžiui, C: \ Program Files \ HijackThis, kuri užtikrins sukurtų atsarginių kopijų galima gauti lengvai, jei klaidų.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.