mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

PC interneta savienojuma problēmu novēršana

Reply

Thread Tools
Old Augusts 25, 2007, 15:04
New Member Group

Default PC interneta savienojuma problēmu novēršana

Mums ir mājas būvētas desktop THT ir sagatavojusi un vadījusi naudassods gadu pusi. Kad mēs cenšamies un conect ar internetu, izmantojot bezvadu savienojumu šeit ir problēma. Bezvadu karte paceļ tīklu un rāda pilnu spēku. Bet, ja mēs izvēlētos, kas savieno pilieni ar zemu vai nekādu savienojumu. Es nopirku jaunu bezvadu karte pati problēma, mēs izmantojām tilts, kas pievienots to ethernet pieslēgums ar datoru pikaps bezvadu tad pati problēma. Es savienots ar tīklu nav problēmu ar manu portatīvo datoru. Es neesmu pārliecināts, vai šī ir programmatūras vai aparatūras problēmu. Mans dēls bija dators ar savu draugu, kamēr tur vasaru. Tāpēc es neesmu pārliecināts, ko viņi darīja. Viņi teica, ka strādājis, bet pēc tam apstājās. Es aizstāj tīkla draiveri un nebija programmatūras remonts. Any suggestion vai palīdzība varētu būt liels.
Old Augusts 27, 2007, 01:44
Donors Group

Tam vajadzētu būt Networking, Modemi & VoIP

katrā ziņā,

tie var būt netīšām setup internetā connetion apmaiņu, lai jūs varētu tikai pieslēgties internetam caur tiem, kas tagad klēpjdators ir aizgājuši, jūs nevar panākt to, lai tā doesn't connect.

iemeslu dēļ Jūs redzēt pilnu jaudu ir tāpēc, ka rāda tīklā, nevis internetā, jūs varat izmantot jebkuru bezvadu ierīces, piemēram, printeriem un skeneriem un redzēt tīklu kopīgu dokumentu par jebkuriem citiem datoriem.

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Augusts 27, 2007, 04:05
Administrator Group

Mēģiniet mainīt uz Rother, 6 vai 11 parasti vislabāk kanāliem.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 27, 2007, 19:42
New Member Group

Man ir ņēmusi vērā šo datoru pāris differnet bezvadu tīkliem un ar tādu pašu rezultātu. Tas parādīs tīklu un pēc tam izveidot savienojumu. Bet visas citas bezvadu ierīces savienojumu naudas sodu. Tā ir iekšējā šo datoru. Vai kāds zina, ja ir vīruss, kas pastāv, kas varētu izraisīt šo?
Old Augusts 27, 2007, 19:46
Moderator Group

Post HJT log.

Download HijackThis Šeit
Kad esat to lejupielādēt install / saglabāt to pašu mapi! Tas ir svarīgi, lai tā darbotos pareizi.
Piemēram izņemot in C: \ Program Files \ HijackThis
Jūs varat izveidot saīsni darbvirsmā.
Kad uzstādītas atvērt programmu un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu un ietaupīt logfile.
** Svarīgi Jums nav nolaupīt Tas nosaka kaut ko vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama.
Saglabāt log uz Jūsu rakstāmgalda.
In next pastu uz Doties Advanced vai Atbildēt.
Post visu ieejiet savā nākamajā post.
Old Augusts 27, 2007, 20:09
New Member Group

Tas ir spyware / virus pārcelšanās programmatūru? Man būs lejupielādēt uz citu PC, tad saglabājiet to un nodošanu problēmu datoru. Problēma PC netiks savienojumu. Vai varat paskaidrot nedaudz vairāk, kā jūs varat uzminēt, i am Leary par noteikto iekraušanas neko. Thanks for you help.
Old Augusts 27, 2007, 20:34
Moderator Group

HJT ir līdzeklis, lai palīdzētu noteikt darba procesus un palīdz noteikt dažu Malware veidiem.
It is made by Trend Micro. Ļoti uzticams www.trendmicro.com
To drīkst lietot tikai ar padomu no kāda, kam ir pieredze, jo tas ir spēcīgs instruments, un var izraisīt kaitējumu, ko izmanto neuzmanīgi.
Nav uzstādītājs, tāpēc tas ir nepieciešams saglabāt pienācīgu galamērķa. Piemēram C: \ Program Files \ HijackThis Tā nodrošinās backups izveidotas var piekļūt viegli, ja kļūdas.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.