![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mums ir mājas būvētas desktop THT ir sagatavojusi un vadījusi naudassods gadu pusi. Kad mēs cenšamies un conect ar internetu, izmantojot bezvadu savienojumu šeit ir problēma. Bezvadu karte paceļ tīklu un rāda pilnu spēku. Bet, ja mēs izvēlētos, kas savieno pilieni ar zemu vai nekādu savienojumu. Es nopirku jaunu bezvadu karte pati problēma, mēs izmantojām tilts, kas pievienots to ethernet pieslēgums ar datoru pikaps bezvadu tad pati problēma. Es savienots ar tīklu nav problēmu ar manu portatīvo datoru. Es neesmu pārliecināts, vai šī ir programmatūras vai aparatūras problēmu. Mans dēls bija dators ar savu draugu, kamēr tur vasaru. Tāpēc es neesmu pārliecināts, ko viņi darīja. Viņi teica, ka strādājis, bet pēc tam apstājās. Es aizstāj tīkla draiveri un nebija programmatūras remonts. Any suggestion vai palīdzība varētu būt liels. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam vajadzētu būt Networking, Modemi & VoIP
katrā ziņā, tie var būt netīšām setup internetā connetion apmaiņu, lai jūs varētu tikai pieslēgties internetam caur tiem, kas tagad klēpjdators ir aizgājuši, jūs nevar panākt to, lai tā doesn't connect. iemeslu dēļ Jūs redzēt pilnu jaudu ir tāpēc, ka rāda tīklā, nevis internetā, jūs varat izmantot jebkuru bezvadu ierīces, piemēram, printeriem un skeneriem un redzēt tīklu kopīgu dokumentu par jebkuriem citiem datoriem. Mana sistēma: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet mainīt uz Rother, 6 vai 11 parasti vislabāk kanāliem.
| |||
| |||
| Man ir ņēmusi vērā šo datoru pāris differnet bezvadu tīkliem un ar tādu pašu rezultātu. Tas parādīs tīklu un pēc tam izveidot savienojumu. Bet visas citas bezvadu ierīces savienojumu naudas sodu. Tā ir iekšējā šo datoru. Vai kāds zina, ja ir vīruss, kas pastāv, kas varētu izraisīt šo? |
|
| |||
| |||
| Post HJT log. Download HijackThis Šeit Kad esat to lejupielādēt install / saglabāt to pašu mapi! Tas ir svarīgi, lai tā darbotos pareizi. Piemēram izņemot in C: \ Program Files \ HijackThis Jūs varat izveidot saīsni darbvirsmā. Kad uzstādītas atvērt programmu un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu un ietaupīt logfile. ** Svarīgi Jums nav nolaupīt Tas nosaka kaut ko vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. Saglabāt log uz Jūsu rakstāmgalda. In next pastu uz Doties Advanced vai Atbildēt. Post visu ieejiet savā nākamajā post. |
|
| |||
| |||
| Tas ir spyware / virus pārcelšanās programmatūru? Man būs lejupielādēt uz citu PC, tad saglabājiet to un nodošanu problēmu datoru. Problēma PC netiks savienojumu. Vai varat paskaidrot nedaudz vairāk, kā jūs varat uzminēt, i am Leary par noteikto iekraušanas neko. Thanks for you help. |
|
| |||
| |||
| HJT ir līdzeklis, lai palīdzētu noteikt darba procesus un palīdz noteikt dažu Malware veidiem. It is made by Trend Micro. Ļoti uzticams www.trendmicro.com To drīkst lietot tikai ar padomu no kāda, kam ir pieredze, jo tas ir spēcīgs instruments, un var izraisīt kaitējumu, ko izmanto neuzmanīgi. Nav uzstādītājs, tāpēc tas ir nepieciešams saglabāt pienācīgu galamērķa. Piemēram C: \ Program Files \ HijackThis Tā nodrošinās backups izveidotas var piekļūt viegli, ja kļūdas. |