![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mamy w domu pulpicie tht zbudowany został uruchomiony grzywny na rok i pół. Gdy spróbujemy i conect z Internetem za pomocą połączenia bezprzewodowego tu jest problem. Bezprzewodowa karta sieciowa podnosi i pokazuje pełną moc. Kiedy jednak wybrać, aby połączyć to krople do niskich lub żadnych połączeń. Kupiłem nową bezprzewodową kartę sam problem, użyliśmy mostu, dołączony go do połączenia Ethernet na PC do odbioru bezprzewodowego następnie sam problem. I podłączone do sieci nie ma problemu z moim laptopem. Nie jestem pewien czy jest to problem oprogramowania lub sprzętu. Mój syn miał komputer z jego przyjaciółmi, podczas gdy tam latem. Więc nie jestem pewien, co uczynili. Powiedzieli pracował on przez jakiś czas potem zatrzymany. I zastępuje sieci sterowników i oprogramowania nie napraw. Wszelkie sugestie lub pomoc będzie wielki. |
|
| |||
| |||
| To powinno być w Networking, Modems & VoIP i tak, mogą one mieć accidently konfiguracji internetu connetion podziału, więc można jedynie łączyć się z Internetem za ich pośrednictwem, teraz już nie ma laptopa, nie można go osiągnąć, dlatego doesnt połączyć. powód widać pełną moc, ponieważ pokazuje, że sieć, a nie internet, można nadal korzystać z wszelkich urządzeń bezprzewodowych, takich jak drukarki i skanery i zobaczyć sieci udostępnianych dokumentów w sprawie wszelkich innych komputerów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj zmienić kanały na Rother, 6 lub 11 są zwykle najlepsze.
| |||
| |||
| Ja wziąłem tego komputera do kilku różnych sieciach bezprzewodowych i przy takich samych wyników. To będzie wyświetlana w sieci, a następnie połączyć. Ale wszystkie inne urządzenia bezprzewodowe połączenia grzywny. Jest wewnątrz komputera. Czy ktoś wie, czy istnieje tam wirusa, że spowodowałoby to? |
|
| |||
| |||
| Opublikuj HJT zalogować. Pobierz HijackThis Tu Po jej pobraniu install / zapisz go do jego własnego katalogu! Jest to ważne, aby działał poprawnie. Na przykład zapisać w katalogu C: \ Program Files \ hijackthis Następnie można utworzyć skrót na pulpicie. Po zainstalowaniu otwórz program i wybierz Czy system skanowania i zapisywania logów. Ważne ** Nie masz Hijack Ta poprawka niczego jeszcze. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. Zapisywanie dziennika na pulpicie. W następnym po kliknij przycisk Idź Advanced lub Opublikuj Odpowiedz. Opublikuj całego zalogować następnej post. |
|
| |||
| |||
| Czy to jest spyware / usuwania wirusa oprogramowania? I będzie musiał pobrać ją na innym komputerze, a następnie zapisać go i przenieść do problemu komputera. Problem PC nie będzie łączyć. Czy może Pan wyjaśnić, trochę więcej, jak można odgadnąć Jestem Leary o przewidzianą ładowanie niczego. Thanks for you help. |
|
| |||
| |||
| HJT to narzędzie, aby określić uruchomione procesy i pomaga w identyfikacji niektórych typów złośliwego oprogramowania. Jest to dokonywane przez Trend Micro. Bardzo zaufanych www.trendmicro.com Powinien on być używany wyłącznie z porad od kogoś z doświadczeniem, ponieważ jest to potężne narzędzie i mogą powodować uszkodzenia używanych beztrosko. Nie ma instalatora dlatego należy zapisać się do właściwego miejsca. Na przykład: C: \ Program Files \ HijackThis, który zapewni utworzone kopie zapasowe mogą być łatwo dostępne w przypadku błędów. |