mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

PC conexiune Internet probleme

Reply

Thread Tools
Old 25 august 2007, 15:04
Noile state Group

Default PC conexiune Internet probleme

Avem o casa construita de birou tht a fost bine să fie difuzate de un an şi jumătate. Când vom încerca şi conect la internet utilizând o conexiune wireless, aici este problema. Wireless carte preia de reţea şi arată puterea deplină. Dar când vom selecta pentru a conecta picături de a scăzut sau nu de conectivitate. I-am cumpărat un nou card wireless, aceeasi problema, am folosit un pod, ataşat la ethernet conexiune de pe PC-ul pentru evacuare fără fir apoi aceeaşi problemă. Am conectat la reţelele de nici o problema cu sistemul meu laptop. Nu sunt sigur dacă acest lucru este o problemă de software sau hardware. Fiul meu a avut calculator de acolo în timp ce prietenii lui de vara. Deci, eu nu sunt sigur că ceea ce au făcut. Au spus că a lucrat pentru o perioada de timp apoi sa oprit. Am înlocuit reţeaua de drivere şi software-ul a făcut reparaţii. Orice sugestie sau ajutor ar fi grozav.
Old 27 august 2007, 01:44
Grupul de donator

Acest lucru ar trebui să fie în Networking, Modemuri & VoIP

oricum,

pe care le-au accidental setup internet connetion de partajare, asa ca ai putea numai conecta la internet prin intermediul lor, acum laptopul este plecat, nu poti ajunge la ea, aşa că doesnt conecta.

motivul pentru care te vezi pe deplin puterea se arată că, deoarece în reţea, nu pe internet, puteţi utiliza orice dispozitive wireless, cum ar fi imprimante şi scanere de reţea şi de a se vedea în comun documente cu privire la orice alte computere.
Old 27 august 2007, 04:05
Administrator Group

Încercaţi să schimbaţi canalele pe rother, 6 sau 11 sunt în mod normal, cel mai bun.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 27 august 2007, 19:42
Noile state Group

Am luat acest computer la un cuplu de differnet reţele fără fir şi cu aceleaşi rezultate. Se va afişa de reţea şi de atunci nu se conecteze. Dar toate celelalte dispozitive de conectare wireless bine. Este, în interiorul acestui PC. Îmi cunosc pe nimeni în cazul în care există un virus pe acolo ca ar cauza asta?
Old 27 august 2007, 19:46
Moderator Group

Post a HJT log.

Download HijackThis Aici
Odată ce aţi descărcat-o install / salvaţi-l să-l propria dosar!!! Acest lucru este important pentru ca acesta să funcţioneze corect.
De exemplu, salvaţi în C: \ Program Files \ hijackthis
Apoi, puteţi crea o comandă rapidă pe desktop.
Odată instalat deschide programul şi selectaţi Fă-un sistem de scanare şi a salva LogFile.
** Important Nu aveţi hijack Aceasta repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare.
Salvare jurnal pe desktop.
În următorul post sau faceţi clic pe Go Advanced Post Răspundeţi.
Post întregul jurnal în următoarea post.
Old 27 august 2007, 20:09
Noile state Group

Este aceasta o spyware / virus eliminarea software-ul? Eu va trebui să-l descărcaţi de pe un alt calculator, apoi salvaţi-o şi de transfer la problema PC. Problema nu se va conecta PC-ul. Poti explica un pic mai mult, după cum puteţi ghici Sunt Leary despre jos încărcare nimic. Multumesc pentru ai ajuta.
Old 27 august 2007, 20:34
Moderator Group

HJT este un instrument pentru a ajuta la determinarea rulează procese şi ajută la identificarea unor tipuri de malware.
Aceasta se face de catre Trend Micro. Foarte de încredere www.trendmicro.com
Ar trebui să fie utilizate numai cu sfaturi de la cineva cu experienta, deoarece este un instrument puternic şi poate provoca daune utilizat agale.
Nu există nici o instalare care este motivul pentru care are nevoie pentru a se salva la buna destinaţie. De exemplu, C: \ Program Files \ HijackThis Asta va asigura backup-create pot fi accesate cu uşurinţă în caz de greşeli.
Reply

Register

Marcaje