menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

PC pripojenie k internetu problémy

Reply

Thread Tools
Old 25. augusta 2007, 15:04
Nový člen skupiny

Default PC pripojenie k internetu problémy

Máme doma vybudované ploche THT bola spustená pokuty za rok a pol. Keď sme sa pokúsiť conect k internetu pomocou bezdrôtové pripojenie je tu problém. Bezdrôtové karty sníma siete a zobrazuje plnej sile. Ale keď sme sa vybrať pre pripojenie klesne na nízke alebo žiadne pripojenie. Kúpil som novú bezdrôtovú kartou rovnaký problém, použili sme most, pripojené do siete Ethernet pre pripojenie PC k vyzvednutí bezdrôtový potom rovnaký problém. Som pripojený do siete žiadny problém so svojím notebookom. Nie som si istý, či sa jedná o softvérové alebo hardvérové problémy. Môj syn bol počítač jeho priatelia zatiaľ čo pre letné obdobie. Takže já si nejsem jistá, čo urobili. Řekli Funguje na chvíľu potom zastaviť. I nahrádza sieťové ovládače a softvér udělal opravy. Akékoľvek návrhy či pomoc by bola skvelá.
Old 27. augusta 2007, 01:44
Darcu Skupina

To by malo byť v Siete, Modemy & VoIP

napriek tomu,

Môžu mať pravdepodobnostnom nastavenia zdieľanie pripojenia k internetu, takže sa mohol len pripojenie k internetu cez ne, hned notebooku je preč, nemôžete dostať, takže to doesnt pripojiť.

dôvod vidíte plnej sile, pretože sa ukazuje, že na sieti, nie na internete, môžete aj naďalej používať žiadne bezdrôtové zariadenie ako sú tlačiarne, skenery a pozrite sa na sieti zdieľané dokumenty na akomkoľvek inom počítači.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 27. augusta 2007, 04:05
Administrátor Skupina

Vyskúšajte zmenu kanálov na Rother, 6 alebo 11, sú zvyčajne najlepšie.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. augusta 2007, 19:42
Nový člen skupiny

Musím vziať tento počítač na pár differnet bezdrôtovej siete a s rovnakými výsledkami. Bude ukazovať siete a potom sa pripojiť. Ale všetky ostatné bezdrôtové pripojenie v poriadku. Je v tomto počítači. By niekto vedieť, či existuje nejaký vírus tam, že by tohle?
Old 27. augusta 2007, 19:46
Moderátor skupiny

Poslať hjt log.

Stiahnuť HijackThis Tady
Akonáhle si ju prevzali install / uložiť ho na jeho vlastnú zložku! To je dôležité pre to, aby fungoval správne.
Napríklad uložte do C: \ Program Files \ hijackthis
Potom môžete vytvoriť zástupcu na ploche.
Po inštalácii otvorte program a vyberte Do systému skenovania a uloženie logfile.
** Dôležité Nemáte únos Táto oprava niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.
Uložiť prihlásení do počítača.
V nasledujúcej post Spresnenie kliknite na tlačidlo Prejsť alebo Odoslať odpoveď.
Doručovací celý záznam vo vašej ďalšej post.
Old 27. augusta 2007, 20:09
Nový člen skupiny

Je to spyware / virus odstránenie softvér? Budem musieť stiahnuť na inom PC, tak ho uložte a previesť na problém PC. Problém PC nebude pripájať. Môžete mi vysvetliť, o niečo viac, ako môžete hádať i am Leary o niečo nadol nakládky. Ďakujeme vám za pomoc.
Old 27. augusta 2007, 20:34
Moderátor skupiny

Hjt je nástroj, ktorý pomôže určiť bežiace procesy a pomáha pri identifikácii niektorých druhov Malware.
Je vyrobený podľa Trend Micro. Veľmi dôveryhodný www.trendmicro.com
Malo by byť použité len sa poradit od niekoho so skúsenosťami, pretože je veľmi mocný nástroj a môže spôsobiť škody použiť ľahkomyseľne.
Neexistuje žiadny inštalátor, preto je potrebné uložiť do správneho miesta určenia. Napríklad C: \ Program Files \ HijackThis To zabezpečí zálohovanie vytvorených možno ľahko prístupné v prípade chyby.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.