![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имамо хоме десктоп тхт изграђен је покренут у реду за годину и по. Када смо пробати и цонецт на Интернет путем бежичне везе ту је проблем. Бел̌ични картице пијући уп мреже и показује у пуној снази. Али, кад смо га изабрали за спајање капи на ниске или никакве повезивања. Ја купио нову бежичну картицу једнак проблем, користили смо мостом, прикључен на Етхернет порт на рачунару за хапшење бежичног онда исти проблем. ЈА спојен на мрежама нема проблем са мој лаптоп. Ја сам не сигуран да данашји је софтвер или хардвер проблем. Мој син је имао рачунар за своје пријатеље, док је за лето. Па нисам сигуран шта су урадили. Кажу то израђен неко вријеме затим заустављен. ЈА замијењен мрежа возач и софтвер није поправке. Било који сугестија или помоћ би било велик. |
|
| |||
| |||
| Ово би требало да буде у Нетуоркинг, Модем & ВоИП свеједно, они мај имати аццидентлы Интернет сетуп цоннетион дељење, тако да можеш само повезати на интернет преко њих, сада лаптоп је отишао, не можете доћи до њега, тако да се прикључите. разлог што видите пуну снагу, јер се показује да мреже, али не и на интернету, и даље можете да користите било који бежичних уређаја попут штампача и скенера и видети мреже деле документе о било којим другим рачунарима. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте мијењање канала на Ротера, 6 и 11 обично најбоље.
| |||
| |||
| Ја сам се на овом рачунару пар диффернет бежичне мреже те са истим резултатима. Она ће показати мрежу и онда не спојити. Али сви други радио уређаји повезују у реду. Она је унутар ПЦ-а. Би ли ико зна да ли је вирус вани који би узрок томе? |
|
| |||
| |||
| Поставите ХЈТ лог. Доунлоад ХијацкТхис Овде Након што сте га преузели Инсталл / сачувајте га у свој 'сопствени фолдер! То је важно за њега како би исправно функционисао. На пример сачувати у Ц: \ Програм Филес \ хијацктхис Потом можете да креирате пречицу на радној површини. Једном инсталирана отворите програм и изаберите Да ли је систем скенирати и спасити логфиле. Важно ** Немате Хијацк То шкрипац било што још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. Сачувајте се пријавите на радну површину. У наредних пост или кликните Крени Напредна Пост Одговори. Пост цео лог ин следећи пост. |
|
| |||
| |||
| Да ли је ово спыуаре / вирус уклањање софтвера? Ја ћу морати скинути на друго рачунар, онда сте га и трансфер до проблема ПЦ-а. Проблем рачунара неће карика. Можете ли ми објаснити мало више, као што сте могли погодити Ја сам леары о доле отпремање ништа. Хвала вам за помоћ. |
|
| |||
| |||
| ХЈТ је алатка за помоћ одредити изводе процеса и помаже у идентификовању неке врсте заштита од злонамерних програма. То је израдио Тренд Мицро. Веома поуздана ууу.трендмицро.цом Требао би се користити само уз савет од некога са искуством као што је моћан алат и могу изазвати оштећења користи непажљив. Нема инсталациони зато га треба сачувати на самосвојно одређење. На пример Ц: \ Програм Филес \ ХијацкТхис То ће обезбедити безбедносне копије створили лако се може доћи у случају грешака. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нестабилна Интернет Цоннецтион - Интернет ИСП Цокс | греуы29 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 1. јуна 2009 15:35 |
| Интернет и тешким Роутер Цоннецтион Проблемс | мрцразие007 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 10 јануар 2009 13:30 |
| ЛАН / Интернет веза проблеми | ллоыдуоодфорд91 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 26 мај 2008 05:38 |
| Интернет веза проблеми | опнигхт | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 21 јануар 2008 06:38 |
| Интернет веза проблеми | јамцгее11 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 1 новембар 2007 03:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |