az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

PC İnternet bağlantısı sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 25 Ağustos 2007, 15:04
Yeni Üye Grubu

Default PC İnternet bağlantısı sorunları

Bir yıl buçuk iyi çalışan olmuştur Biz masaüstü tht yapılmış bir ev var. Ne zaman deneyin ve internet bir kablosuz bağlantı kullanarak conect bir sorun var. Kablosuz ağ kartı alır ve tam gücünü gösterir. Ama bunu veya hiç bağlantısı düşük düşerse bağlanmak için seçin. Yani, biz, bir köprü kullanılan yeni bir kablosuz kartı aynı sorun satın alma PC üzerindeki Ethernet bağlantısı, kablosuz sonra aynı sorun için eklenmiş. Ben ağlarına benim laptop ile sorun bağlı. Bu bir yazılım veya donanım sorunu olduğunu emin değilim. Oğlum süre orada yaz kendi arkadaş bilgisayar vardı. Ben ne yaptım emin değilim. Bunlar bir süre sonra durdu çalıştı söyledi. Ben ağ sürücüleri değiştirilir ve yazılım tamiratı yaptım. Herhangi bir öneri veya yardım çok iyi olurdu.
Old 27 Ağustos 2007, 01:44
Bağış Grubu

Bu olmalı Ağ, Modemler & VoIP

her neyse,

onlar kazayla, bu nedenle, sadece internet için aracılığıyla, artık dizüstü gitmiş bağlanmak olabilir, size, bu doesnt bağlamak erişemezlerse kurulum İnternet connetion paylaşımı olabilir.

tam gücünü görmek nedeni çünkü, hala yazıcı ve tarayıcı ve şebeke diğer bilgisayarlara belgeleri paylaşılan görmek gibi kablosuz cihazlar kullanabilirsiniz ağ değil, internet göstermesidir.
Old 27 Ağustos 2007, 04:05
Yönetici Grubu

Bu Rother, 6 ya da 11 normalde en iyi üzerinde kanal değiştirmeyi deneyin.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Ağustos 2007, 19:42
Yeni Üye Grubu

Ben differnet kablosuz ağların bir çift için bu bilgisayar almış ve aynı sonuçlarla. Ve bunu bağlanamazsa ağ gösterir. Ama tüm diğer kablosuz cihazlar ince bağlayın. Bu bilgisayar içinde. Eğer orada da bu neden olacak bir virüs olduğunu herkes biliyor misiniz?
Old 27 Ağustos 2007, 19:46
Moderatör Grubu

Post a HJT giriş yapın.

Yükleme HijackThis Burada
Sonra bu indirdiğiniz yüklemek / kaydetmek için bunu kendi klasör! Bunun için düzgün bir şekilde çalışması için önemlidir.
Örneğin C kaydedin: \ Program Files \ hijackthis
Daha sonra masaüstünde bir kısayol oluşturabilirsiniz.
Sonra program açık yüklü ve Bir sistem taraması yapın ve Logfile kaydedin.
** Önemli NOT Hijack Bu düzeltme henüz bir şey var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.
Masaüstünüze günlük kaydedin.
Bir sonraki yazı tıklayın Gelişmiş veya Posta yanıt.
Bir sonraki yazı içinde tüm giriş yapın.
Old 27 Ağustos 2007, 20:09
Yeni Üye Grubu

Bu bir casus yazılım / virüs kaldırma yazılımı var mı? Ben başka bir PC üzerinde indirmek için, daha sonra olacak kaydetmek ve sorunun PC'ye aktarmak. Sorun PC bağlamak değildir. Gibi sanırım size biraz daha açıklayabilir misiniz yükleme şey yaklaşık Leary duyuyorum. Thanks for you help.
Old 27 Ağustos 2007, 20:34
Moderatör Grubu

HJT çalışan süreçleri belirlemek için bir araçtır ve Kötü Amaçlı Yazılım bazı türlerinin belirlenmesinde yardımcı olur.
Bu Trend Micro tarafından yapılmıştır. Çok güvenilir www.trendmicro.com
Olarak güçlü bir araçtır ve zarar dikkatsizce kullanılan neden olabilir Bu deneyimi birinden tavsiye sadece kullanılmalıdır.
Bu nedenle doğru yere kaydetmek gerekir hiçbir yükleyicisidir. Örneğin C: \ Program Files \ HijackThis Bu kolayca ulaşabileceğiniz yedeklemelerini oluşturulan sağlayacak hata durumunda.
Reply

Register

Bookmarks