![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ми побудували будинок Desktop THT був Біг штрафу за півтора року. Коли ми намагаємося і Conect до Інтернету за допомогою бездротового зв'язку тут є проблемою. Беспроводная карта набирає мережі і показує повну силу. Але коли ми вибираємо для підключення вона падає до низької чи ні підключення. Я купила нову бездротову карту тією ж проблемою, ми використовували міст, він прикріплений до Ethernet-з'єднання на ПК до бездротових пікап той же проблема. Я підключений до мережі без проблем з моїм ноутбуком. Я не впевнений, чи є це програмні або апаратні проблеми. Мій син був комп'ютер з його друзів у той час як там на літо. Тому я не впевнений, що вони робили. Вони сказали, що працювали на деякий час зупинився. Я замінив мережеві драйвери і програмне забезпечення зробили ремонт. Будь-які пропозиції або допомога буде більше.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це має бути в Мережа, Модеми & VoIP
в будь-якому випадку, вони, можливо, випадкового настройка Internet Sharing Connetion, так що ви могли тільки підключитися до Інтернету через них, зараз зникли ноутбук, ви не можете досягти його, так що doesn't Connect. Причина увазі повну силу тому, що показує, що мережі, а не в Інтернеті, ви можете використовувати будь-які бездротові пристрої, такі як принтери та сканери та побачити мережевий документи на будь-якому іншому комп'ютері. Моя система: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Спробуйте змінити канали на Rother, 6 або 11, як правило, краще.
|
|||
|
|||
|
Я взяв цей комп'ютер в парі differnet бездротових мереж і з тими ж результатами. Він покаже мережі, а потім не підключитися. Але всі інші бездротові пристрої підключаються штрафу. Саме всередині цього комп'ютера. Чи хоче хто знає, якщо є вірус там, що це призведе?
|
|
|
|||
|
|||
|
Опублікувати лог HJT.
Завантажити HijackThis Тут Після того як ви його завантажили Установка і зберегти його в його власній папки! Це дуже важливо для його коректної роботи. Наприклад зберегти в C: \ Program Files \ HijackThis Потім можна створити ярлик на робочому столі. Після встановлення відкрийте програму і виберіть Виконайте перевірку системи і збереження лог-файл. ** Важлива НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. Збережіть цей журнал для вашого робочого столу. У наступному пості кнопку Почати Розширений або після відповіді. Опублікувати весь увійдіть ваш наступний пост. |
|
|
|||
|
|||
|
Чи є це Spyware / видалення програмного забезпечення вірус? Мені доведеться завантажити його на іншому комп'ютері, а потім зберегти його й передати проблеми ПК. Проблема комп'ютер не буде підключатися. Чи можете ви пояснити, трохи більше, як можна здогадатися я Лірі про завантаження нічого вниз. Спасибі вам за допомогою.
|
|
|
|||
|
|||
|
HJT є інструментом, щоб допомогти визначити запущені процеси і допомагає у визначенні деяких типів шкідливих програм.
Це робиться шляхом Trend Micro. Дуже Trusted www.trendmicro.com Вона повинна використовуватися тільки з рекомендаціями від когось з досвідом, так як це потужний інструмент, і може завдати шкоди використовували недбало. Існує без інсталятора, тому його необхідно зберегти для належного призначення. Наприклад, C: \ Program Files \ HijackThis Це дозволить забезпечити резервні копії, створені може бути легко доступний у разі помилки. |