![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej, Koupil jsem si router a nedávno ive právě začal stahovat přes určité programu. Byla jsem na problémy, pokud by šlo jen stěží dva soubory ke stažení a další by se stáhnout docela dobře. Každopádně i vyptával v jiných jiném fóru a někdo doporučil mi nastavit port forwarding na program. Takže i po nějaký krok za krokem a během několika vteřin jsem zrychlil stahování jako výstřel. A teď i dvě otázky o port forwarding. Jeden) Co port forwarding acually dělat? Dva) Am i slabost což v mém proti-hacker / virus / spyware / etc ochrany? Na zdraví Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přečtěte si pravidla, P2P torrent a je nezákonná, a nejsou podporovány tomto fóru.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Snažím se Setup jeden SSH Proxy Tunel Prostřednictvím Port 443/80, pracuje pouze na port 22 | Cloudwalker | Web Design, hosting & SEO | 0 | 22.srpna 2009 02:12 |
| KOM Port nefunguje | tex | Obecné Hardware Chat | 0 | 20. srpen 2009 11:06 |
| Linksys WRT610N Router - DVR Sítě / Port Forwarding | antihaxer | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 10. červen 2009 20:02 |
| COM port problémy | garye19355 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 22. října 2008 06:11 |
| USB port Ovladače | am5687 | Obecné Software Chat | 5 | 15 června 2008 10:40 |
| Thread Nástroje | |
| |