![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Ja kupio nedavno i usmjerivač ive pravedan je počeo skidati podatke preko određeni program. Sam bio vlasništvo problematika, gdje bi jedva dva kartoteka preuzimanje datoteka i drugih bi preuzeti prilično dobro. Bilo kako sam pitao okolo u drugim drugom forumu i netko preporučio mi postaviti port prosljeđivanje za taj program. Na taj način sam slijedio neki korak po korak uputama i u roku od sekunde moje downloads ubrzati kao metak. Sada ja dva pitanja o luka naprijed. Jedan) Što luka naprijed acually učiniti? Dva) Am I dopušta slabosti u mom anti-haker / virus / spyware / etc zaštita? Živjeli Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pročitajte pravila, torrent i P2P protuzakonito je i ne podržava ovaj forum.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pokušavajući Setup jedan SSH Proxy Tunel Kroz Port 443/80, radi samo na Port 22 | Cloudwalker | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 22 kolovoz 2009 02:12 |
| COM port ne radi | tex | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 11:06 |
| Router Linksys WRT610N - DVR Networking / Port Špedicija | antihaxer | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 20:02 |
| COM port prob | garye19355 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 22. listopad 2008 06:11 |
| USB port Drivers | am5687 | Općenito Software Chat | 5 | 15. lipnja 2008 10:40 |
| Thread Tools | |
| |