![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Vettem egy routert és ive csak nemrég kezdte meg letölteni egy bizonyos programot. Voltam birtoklás probléma, ha két kép aligha letölteni és más is le elég jól. Különben is kértem körül a többi egy másik fórumon, és valaki ajánlott nekem, hogy hozzanak létre port forwarding a program számára. Tehát én majd néhány lépésről lépésre, és pillanatokon belül Letöltéseim felgyorsult, mint a lövés. Most én két kérdése van a port forward. One) Mit jelent a port forward acually csinálni? Kettő) vagyok gyengeség, amely lehetővé teszi az én anti-hacker / vírus / spyware / etc védelem? Egészségére Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olvasd el a szabályokat, özön és P2P jogellenes, és nem támogatja a fórum.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Megpróbálom SSH proxy beállítás egy alagúton keresztül Port 443/80, csak a 22-es port | Cloudwalker | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Augusztus 22, 2009 02:12 |
| COM port nem működik | tex | Általános fémáru Chat | 0 | 20. augusztus 2009 11:06 |
| Linksys WRT610N router - DVR Hálózat / Port Forwarding | antihaxer | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 20:02 |
| COM port prob | garye19355 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 22. október 2008 06:11 |
| USB port Driverek | am5687 | General Chat szoftver | 5 | 15. június 2008 10:40 |
| Téma eszközök | |
| |