![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, Nusipirkau maršrutizatorių ir IVE tik neseniai pradėjo parsisiųsti per tam tikras programas. Man buvo problemų, kai dvi bylas vargu ar atsisiųsti ir kiti galėtų atsisiųsti gana gerai. Šiaip aš paklausiau apie kitose kitą forumą ir kažkas rekomendavo man sukurti ekspedijavimas į programą. Ir aš po to kai po žingsnio instrukcijas ir per kelias sekundes Mano parsisiųsti žingsnis paspartino kaip ugnis. Dabar aš du klausimus apie ekspedijavimas. Vienas) Ką ekspedijavimas acually daryti? Du) Am I leidžiant silpnumas mano Anti-Hacker / virus / spyware / etc apsauga? Į sveikatą Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaityti taisykles, torrent ir P2P yra nelegalus ir nepalaiko šio forumo.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bandymas sukonfigūruoti proxy SSH tunelis Through Port 443/80, veikia tik Port 22 | Cloudwalker | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Rugpjūtis 22, 2009 02:12 |
| COM Port Not Working | tex | General Hardware Chat | 0 | Rugpjūtis 20, 2009 11:06 |
| Linksys WRT610N maršrutizatorius - DVR Networking / Port Forwarding | antihaxer | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 20:02 |
| COM Port Prob | garye19355 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 22 spalis 2008 06:11 |
| USB Port tvarkykles | am5687 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Birželis 15, 2008 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |