![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, Kúpil som si router a nedávno ive práve začal sťahovať cez určité programu. Bola som na problémy, ak by šlo len ťažko dva súbory na prevzatie a ďalšie by sa stiahnuť docela dobre. Každopádne aj vypytoval v iných inom fóre a niekto odporučil mi nastaviť port forwarding na program. Takže aj po nejaký krok za krokom a počas niekoľkých sekúnd som zrýchlil sťahovanie ako výstrel. A teraz aj dve otázky o port forwarding. Jeden) Čo port forwarding acually robiť? Dva) Am i slabosť čo v mojom proti-hacker / virus / spyware / etc ochrany? Na zdravie Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečítajte si pravidlá, P2P torrent a je nezákonná, a nie sú podporované tomto fóre.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Snažím sa Setup jeden SSH Proxy Tunel Prostredníctvom Port 443/80, pracuje iba na port 22 | Cloudwalker | Web Design, hosting & SEO | 0 | 22.srpna 2009 02:12 |
| KOM Port nefunguje | texov | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 20. august 2009 11:06 |
| Linksys WRT610N Router - DVR Siete / Port Forwarding | antihaxer | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 20:02 |
| COM port problémy | garye19355 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 22. októbra 2008 06:11 |
| USB port Ovládače | am5687 | Všeobecné Software Chat | 5 | 15 júna 2008 10:40 |
| Thread Tools | |
| |