![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам проблем с USB 2.0 отпечатай сървъри. Аз опитах два различни модела. Първият е един и същ Edimax, сега това е LevelOne FPS-9022. И двете намерите на принтера (HP LaserJet 1022), който е свързан с printserver и те признават, ако е priter или изключите. Проблема е текущия статус. Ако е върху принтера, състоянието е все още "книга се" (с много хартия). Мисля, че затова принтерът не печата - Мога да изпратя страница за печат, но нищо не се случи. Принтерът работи нормално, свързани с компютър. Тук е принт-сървър система за информация: Име на устройството: PS3E54D3 Сурови Принтинг: Разрешаване Принтер Server Име: PS3E54D3 ИПОИ Принтинг: Разрешаване Модел Тип: 1U сървър за печат LPR Принтинг: Разрешаване Firmware Версия: 8.0.20 AppleTalk Принтинг: Разрешаване MAC адрес: 00: 11: 6B: 3д: 54: D3 NetWare Принтинг: Разрешаване USB порт Брой: 1 SMB: Разрешаване LPT порт Брой: Не SNMP: Разрешаване Безжична Lan Статус: Не NetBEUI: Разрешаване DHCP е включено в мрежата. Благодаря за помощта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероятно сте запознати с http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Какви мерки се вземат предвид при избора на принт-сървър, за да сте сигурни, че е съвместим с вашата мрежа, вашата работна операционна система и принтера? Питам, защото аз само това е малко като threading няколко игли наведнъж, ще трябва да ги линия всичко правилно или не можете да го направите. USB принт-сървър съвместимост е BE-всички и край на всички, които изберат да се купят по подразбиране предположение трябва да бъде ", това няма да работи с тази". Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Аз не виждам списъка на съвместими принтери, така и проверка само, ако е 2,0 USB. И за съвместимост с мрежата? Има няма допълнителни настройки, само един ключ. Всички компютри в мрежата работи на XP PROF. |
|
| |||
| |||
| А принт-сървър трябва да има предвид информацията, двата начина. Компютърът изпраща към принтера, компютърът запитвания на принтера, принтерът прави съобщения. Печат сървъри трябва да се знае малко за принтери те подкрепа, особено когато принтерът прикрепен към тях е бил разработен от Hewlett Packard. Причината е, че HP направят своя собствена марка принтирай сървъри и те са с лоша слава, HP, за спиране на други хора интерфейси от работата с тяхното оборудване, така че хората трябва да закупите HP, свързани с продуктите. Имах огромни борбата с ранен страница хранят бързо Workgroup скенер, че ще говорим за NetWare сървър HP собственост Novell, защото по това време. Не бях щастлив. Там са 50 вътрешни HP Jetdirect 615n принтирай сървъри за ebay.co.uk този месец, четири от тях отидоха включително доставка по £ 15. Те си продукт, който препоръчваме за HP LaserJet 1022. Той може да си струва да проверите дали можете да намерите един като този, а не борба срещу системата. |
|
| |||
| |||
| Аз не искам да купя трети принтирай сървър в 5 ден: / Аз не съм сигурен, но HP използват NetBEUI, която се поддържа. |
|
| |||
| |||
| Принтерът не е в мрежа на всички, така че не използвате NETBEUI, това е просто като се използва USB2 конектор. Той е построен очаквам да се включи в компютъра и да могат да имат достъп до компютър USB2 автобус, както и принт-сървър на превода на всички, че движението в TCP / IP на Ethernet LAN. Това очевидно не направи добра работа от него. С принтирай сървъри, сериозно, трябва да знаете, че не може, отколкото се предполага, че тя ще. Те не са взаимозаменяеми части. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Canon Prixma MP170 принтер - сървъри за печат | darshpreet | Digital Imaging & Принтери | 0 | 3 юни 2009 11:36 |
| Липса на COD4 Сървъри в TN ... | theFuture | PC & конзолата Gaming | 2 | 22 май 2009 г. 16:50 |
| Начало Сървъри - Откъде да започна? | mctw | В мрежа, модеми & VoIP | 19 | 4 Март 2009 18:51 |
| DNS дефектоскопия, открити в много DNS сървъри. | serverguy | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 5-и парламентарен Oct 2008 11:48 |
| Apache или бездната.Пред уеб сървъри Помощ | SpinningMisery | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 25 ноември 2007 11:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |