menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Tiskových serverů nefunguje

Reply

Thread Nástroje
Old 29 března 2008, 02:00
Nový člen skupiny

Default Tiskových serverů nefunguje

Nazdar,

Mám problém s USB 2.0 tiskové servery. Jsem se pokoušel dva různé modely. První z nich byl stejný Edimax, nyní je to LevelOne FPS-9022. Jak najít tiskárny (HP LaserJet 1022), který je spojen s tiskový_server a uznat, pokud je priter zapnutá nebo vypnutá. Problém je aktuální stav. Pokud je tiskárna zapnuta, stav je stále ještě "na papíře" (s hodně papíru). Myslím, že je důvod, proč tiskárna netiskne - můžu poslat stránku pro tisk, ale nic se nestane. Tiskárna pracuje obvykle spojen s PC.

Zde je tiskový server systému informace:

Název zařízení: PS3E54D3
Surový Tisk: Povolit
Tiskárna Server Jméno: PS3E54D3
IPP tisk: Povolit
Model Typ: 1U tiskový server
LPR Tisk: Povolit
Firmware Version: 8.0.20
AppleTalk Printing: Povolit
MAC Adresa: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3
NetWare Tisk: Povolit
USB Port Číslo: 1
SMB: Povolit
Číslo portu LPT: Ne
SNMP: Povolit
Wireless Lan Status: Ne
NetBEUI: Povolit

DHCP je povolena v síti.

Díky za pomoc.
Old 29 března 2008, 06:59
Dárce Skupina

Pravděpodobně jste obeznámeni s http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp

Jaké kroky jste brát při výběru na tiskovém serveru, aby se ujistil, že je kompatibilní s vaší sítí, vaše pracoviště operačních systémů a tiskárnou? Já jen zeptat, protože je to trochu jako závitování několik jehel najednou, musíte je všechny linky až řádně nebo nemůžete udělat. USB tiskový server je kompatibilní se všemi-a-konec všechny volby, který z nich koupit, výchozí předpoklad je třeba "to nebude fungovat, že se".

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29 března 2008, 09:19
Nový člen skupiny

Jsem nenašel seznam kompatibilních tiskárnách tak i kontrola, pouze pokud je to USB 2.0. A síťové kompatibilitou? Neexistuje žádné další nastavení, pouze jeden přepínač. Všechny počítače v síti běží na xp prof.
Old 29 března 2008, 09:51
Dárce Skupina

A tiskový server přijmout informací oběma směry. Počítač pošle do tiskárny, počítače, dotazy na tiskárnu, tiskárna dělá oznámení. Tiskové servery potřebují znát trochu o tiskárnách, které podporují, zejména v případě, že tiskárna připojená k nim byl navržen Hewlett Packard. Důvodem je to, že HP se svou vlastní značkou tiskové servery a they're známý, HP, pro zastavení dalších lidí rozhraní práce s jejich zařízení tak, aby lidé měli nakupovat HP-související produkty. Měl jsem obrovský boj s raně stránka-krmeni rychlý skener pracovní skupiny, která by jen promluvit na Netware server HP vlastnictví, protože Novell v té době. Nebyl jsem šťastný.

Bylo 50 interní HP Jetdirect 615n tiskových serverů na ebay.co.uk tento měsíc, čtyři z nich odešel, včetně dodávky na základě 15 liber. They're produktu HP doporučit pro Laserjet 1022. Možná by stálo za to vidět, pokud si najdete něco, že spíše než boj proti systému.
Old 29 března 2008, 10:02
Nový člen skupiny

Nechci kupovat třetí tiskový server na 5 dní: / já nejsem jistý, ale HP pomocí NetBEUI, který je podporován.
Old 29 března 2008, 10:14
Dárce Skupina

Tiskárna nemá sítí vůbec tak je to bez použití NetBEUI, je to jen pomocí USB2 konektor. Byl postaven očekával zástrčku do počítače a že budou mít přístup k počítači USB2 sběrnici a tiskový server je překládat všechny, že provoz na TCP / IP na vašem ethernet LAN. Je to samozřejmě nemá dokonalou práci to. S tiskovými servery, vážně, musíte vědět, že to může spíše než předpokládat, že bude. Nejsou zaměnitelné díly.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Prixma tiskárna Canon MP170 - tiskové servery darshpreet Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 3. června 2009 11:36
Nedostatek CoD4 servery v TN ... theFuture PC a herní konzole 2 22. května 2009 16:50
Domů Servery - kde začít? mctw Sítě, Modemy & VoIP 19 4. březen 2009 18:51
DNS chyba objevena v mnoha DNS servery. serverguy Sítě, Modemy & VoIP 6 5. října 2008 11:48
Apache nebo Abyss web server pomoci SpinningMisery Web Design, hosting & SEO 1 25. listopadu 2007 11:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.