![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου,
Έχω ένα πρόβλημα με το USB 2.0 print servers. Έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά μοντέλα. Η πρώτη ήταν ίδια Edimax, τώρα είναι η LevelOne FPS-9022. Και οι δύο βρει τον εκτυπωτή (HP LaserJet 1022) που είναι συνδεδεμένος με διακομιστής_εκτύπωσης και αναγνωρίζουν priter αν είναι εντός ή εκτός λειτουργίας. Πρόβλημα είναι η τρέχουσα κατάσταση. Αν είναι για εκτυπωτή, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι "χαρτί" (με πολλά σε χαρτί). Νομίζω ότι είναι ο λόγος για τον οποίο ο εκτυπωτής δεν εκτυπώνει - Μπορώ να στείλετε σελίδα για εκτύπωση, αλλά τίποτα δεν θα συμβεί. Εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά συνδεδεμένο με το PC. Εδώ είναι print server συστήματος πληροφοριών: Το όνομα της συσκευής: PS3E54D3 Ανεπεξέργαστα εκτύπωσης: Ενεργοποίηση Printer Server Όνομα: PS3E54D3 ΟΠΠ εκτύπωσης: Ενεργοποίηση Τύπος Μοντέλο: 1U Print Server LPR εκτύπωσης: Ενεργοποίηση Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Printing: Ενεργοποίηση MAC Address: 00: 11: 6B: 3E: 54: Δ3 NetWare εκτύπωσης: Ενεργοποίηση USB Port Αριθμός: 1 SMB: Ενεργοποίηση LPT αριθμό θύρας: Δεν SNMP: Ενεργοποίηση Wireless LAN Status: Δεν NetBEUI: Ενεργοποίηση DHCP είναι ενεργοποιημένος στο δίκτυο. Χάρη για βοήθεια. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πιθανώς είστε εξοικειωμένοι με http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Ποια μέτρα λάβατε κατά την επιλογή του διακομιστή εκτύπωσης ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα ήταν συμβατή με το δίκτυο, τα λειτουργικά συστήματα εργασίας σας και του εκτυπωτή σας; Θα ρωτήσω γιατί είναι κάπως σαν σπειρώματος αρκετές βελόνες με τη μία, θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται όλα αυτά μέχρι σωστά ή δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. USB print server είναι η συμβατότητα να-παν να επιλέγουν τις οποίες μία για την αγορά, την προεπιλογή υπόθεση πρέπει να είναι "αυτό δεν θα λειτουργήσει με αυτό". Το σύστημά μου: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είδα λίστα των συμβατών εκτυπωτών ώστε να ελέγξω αν είναι μόνο 2.0 USB. Και δίκτυο συμβατότητα; Δεν υπάρχουν επιπλέον ρυθμίσεις, μόνο ένα διακόπτη. Όλοι οι υπολογιστές στο δίκτυο που τροφοδοτείται με xp prof.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένας διακομιστής εκτύπωσης πρέπει να λαμβάνει πληροφορίες και οι δύο τρόποι. Ο υπολογιστής στέλνει στον εκτυπωτή, ο υπολογιστής ερωτήματα του εκτυπωτή, ο εκτυπωτής κάνει ανακοινώσεις. Εκτύπωση διακομιστές πρέπει να γνωρίζουν κάτι σχετικά με τους εκτυπωτές που υποστηρίζουν, ιδίως όταν ο εκτυπωτής που συνδέονται με αυτά, σχεδιάστηκε από τη Hewlett Packard. Ο λόγος είναι ότι οι HP κάνουν το δικό τους εμπορικό σήμα print servers και από όπου και αν διαβόητη, HP, για την διακοπή των άλλων ανθρώπων που εργάζονται από τις διασυνδέσεις με τον εξοπλισμό τους, ώστε οι άνθρωποι πρέπει να αγοράζουν προϊόντα σχετικά με την HP. Είχα ένα τεράστιο αγώνα με πρώιμο σελίδα-τρέφονται γρήγορα ομάδας εργασίας σαρωτή που θα μιλήσω μόνο σε ένα Netware διακομιστή HP επειδή ανήκουν Novell τη στιγμή. Δεν ήμουν ευτυχισμένη.
Υπήρχαν 50 εσωτερικής HP Jetdirect 615n για διακομιστές εκτύπωσης ebay.co.uk αυτού του μήνα, τέσσερις από αυτούς πήγε συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης σύμφωνα με £ 15. Είναι το προϊόν που προτείνουμε για το HP Laserjet 1022. Αξίζει να δούμε αν μπορείτε να βρείτε μία έτσι και όχι η καταπολέμηση του συστήματος. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν θέλω να αγοράσω τρίτο διακομιστή εκτύπωσης σε 5 ημέρες: / δεν είμαι σίγουρος, αλλά η HP χρησιμοποιεί NetBEUI οποίο υποστηρίζεται.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο εκτυπωτής δεν έχει τη δικτύωση σε όλα ώστε να μην χρησιμοποιούν NetBEUI, είναι απλώς χρησιμοποιώντας την σύνδεση USB2. Χτίστηκε αναμένουν για σύνδεση σε έναν υπολογιστή και να έχουν δυνατότητα πρόσβασης του υπολογιστή USB2 λεωφορείων, καθώς και την εκτύπωση του server μετάφραση της κυκλοφορίας σε όλα ότι το πρωτόκολλο TCP / IP στον υπολογιστή σας Ethernet LAN. Είναι προφανές ότι δεν κάνει τέλεια δουλειά. Με print servers, με σοβαρότητα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι μπορεί και όχι ότι θα αναλάβει. Δεν πρόκειται για εναλλάξιμος μέρη.
|