![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam problem s USB 2.0 print servera. Pokušao sam dva različita modela. Prvi je bio isti Edimax, sada je LevelOne FPS-9022. Oba naći pisač (HP LaserJet 1022) koja je povezana s IspisniPoslužitelj i oni priznaju priter ako je uključena ili isključena. Problem je u trenutnom stanju. Ako je pisač uključen, stanje je još uvijek "iz papira" (s puno u papir). Mislim da je razlog zašto je pisač ne ispisuje - Ne mogu poslati stranicu za ispis, ali ništa dogoditi. Printer funkcionira normalno spojen s PC-a. Ovdje je ispisni poslužitelj sistem informacije: Naziv uređaja: PS3E54D3 Raw Printing: Enable Printer Server Name: PS3E54D3 IPP Tisak: Enable Model Type: 1U Print Server LPR Tisak: Enable Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Tisak: Enable MAC Address: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3 Mrežni operacijski sustav tiskanja: Enable USB port Broj: 1 SMB: Enable LPT Port Number: Ne SNMP: Enable Wireless LAN Status: Ne NetBEUI: Enable DHCP je uključen u mrežu. Hvala za pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vjerojatno ste upoznati s http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Koje korake odnijeste prilikom odabira ispisni poslužitelj kako bi bili sigurni da je kompatibilan s mrežom, vaša radna operativnog sustava i vaš pisač? Ja samo pitajte jer to je nešto poput igle Threading nekoliko odjednom, morate ih sve line up ispravno ili vam ne mogu učiniti. USB kompatibilnost ispisni poslužitelj je biti i kraj-svi-sve izbora koje kupiti, zadana je pretpostavka da se "to neće raditi s tim". My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nisam se naći popis kompatibilnog pisača pa sam provjeriti samo ako je to 2,0 USB. I kompatibilnosti mreže? Nema dodatnih postavki, samo jedan prekidač. Sva računala u mreži prikazuju na xp prof. |
|
| |||
| |||
| A ispisni poslužitelj mora uzeti podatke oba načina. Računalo šalje na pisač, računalo pitalac pisač, pisač čini announcements. Print serveri trebate znati nešto o pisača pružaju podršku, pogotovo kada je pisač priključen na njih je osmišljen po Hewlett Packard. Razlog je u tome što HP napraviti vlastiti brand print serveri i oni su zloglasne, HP, za zaustavljanje drugih ljudi koji rade sa sučelja iz njihove opreme, tako da ljudi imaju kupiti HP-srodne proizvode. Imala sam veliku borbu s ranom stranicu fast-fed radnoj skener koji bi samo razgovarati na mrežni operacijski sustav poslužitelja HP vlasništvu Novellu, jer u to vrijeme. Nisam bila sretna. Bilo je 50 internih HP Jetdirect 615n print serveri na ebay.co.uk ovog mjeseca, četiri od njih ode, uključujući isporuku za pod £ 15. Oni su proizvod koji preporučuju za HP LaserJet 1022. To bi moglo biti vrijedno gledanja ako možete pronaći nešto kao što je to, a ne borba protiv sistema. |
|
| |||
| |||
| Ne želim kupiti treći ispisni poslužitelj u 5 dana: / Nisam siguran, ali koristi NetBEUI KS koji je podržan. |
|
| |||
| |||
| Pisač nema umrežavanje na svim tako da je ne koristite NETBEUI, to je samo pomoću USB2 konektor. Izgrađen je očekivao da se spojite na računalo i biti u mogućnosti pristupiti računalu USB2 autobus i ispisni poslužitelj je prevodio sve što je promet u TCP / IP na vašem Ethernet LAN. To je očito ne čineći savršen posao za njega. Sa print servere, ozbiljno, moraš znati da može nego pretpostaviti da će to. Oni nisu međusobno povezana dijela. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prixma pisač Canon MP170 - Print serveri | darshpreet | Digital Imaging & Pisači | 0 | 3. lipnja 2009 11:36 |
| Nedostatak COD4 Serveri u TN ... | theFuture | PC & konzole Igre | 2 | 22. svibanj 2009 16:50 |
| Početna poslužitelji - Gdje li Start? | mctw | Networking, Modemi & VoIP | 19 | 4. ožujak 2009 18:51 |
| DNS propust otkriven u mnogim DNS poslužitelja. | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 5. listopad 2008 11:48 |
| Apache web poslužitelja ili Bezdan pomoć | SpinningMisery | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 25. studeni 2007 11:46 |
| Thread Tools | |
| |