![]() |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי בעיה עם ה-USB 2.0 שרתי הדפסה. ניסיתי שני מודלים שונים. הראשון היה באותו EDIMAX, עכשיו זה LevelOne FPS-9022. שניהם למצוא את המדפסת (לייזר HP 1022), אשר מחובר עם printserver והם מכירים אם הוא priter או הניתוק. הבעיה היא המצב הנוכחי. אם המדפסת היא על, את המצב הוא עדיין "את הנייר" (עם הרבה נייר ב). אני חושב כי הסיבה המדפסת אינו מודפס - אני יכול לשלוח להדפיס דף, אבל שום דבר לא יקרה. מדפסת בדרך כלל עובד עם מחשב מחובר. הנה מערכת מידע שרת הדפסה: שם ההתקן: PS3E54D3 הגולמי הדפסה: אפשר מדפסת שרת שם: PS3E54D3 IPP הדפסה: אפשר דגם סוג: 1U שרת הדפסה LPR הדפסה: אפשר גרסת הקושחה: 8.0.20 AppleTalk הדפסה: אפשר כתובת MAC: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3 NetWare הדפסה: אפשר יציאת USB מספר: 1 SMB: אפשר מספר היציאה lpt: לא SNMP: אפשר אלחוטי צלילה סטטוס: לא NetBEUI: אפשר מופעל ב-DHCP ברשת. תודה על העזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש להניח שאתה מכיר http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
מה עשה לך לקחת את הפעולות הבאות בעת בחירת להדפיס את השרת כדי לוודא שהוא תואם את הרשת, את תחנת עבודה של מערכות הפעלה וכן את המדפסת? אני רק שואלת כי זה קצת כמו תברוג כמה מחטים בבת אחת, אתה צריך את כל השורה אותם כראוי, או שאתה לא יכול לעשות את זה. שרת הדפסה USB תאימות היא להיות כל ו-End-בחירה של כל אחד לקנות, הנחה את ברירת המחדל צריכה להיות "זה לא יעבוד עם זה". המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| לא מצאתי רשימה של תואם למדפסות כך אני בודק את זה רק אם הוא USB 2.0. ורשת תאימות? אין הגדרות מיותרות, רק אחד לעבור. כל המחשבים ברשת לפעול על XP פרופ. |
|
| |||
| |||
| שרת הדפסה מידע צריך לקחת לשני הכיוונים. המחשב שולח את המדפסת, המחשב שאילתות המדפסת, המדפסת עושה את הכרזות. שרתי הדפסה צריך לדעת קצת על מדפסות הם תומכים, במיוחד כאשר המדפסת המחוברת אליהם תוכנן על ידי Hewlett Packard. הסיבה היא כי HP להפוך למותג שלהם ואת שרתי הדפסה הם ידוע לשמצה, HP, על העמדות של אנשים אחרים מתוך ממשקי עבודה עם הציוד שלהם, כך שאנשים נאלצים לקנות מוצרים הקשורים HP. היה לי מאבק עם ענקית מוקדם-fed דף עבודה מהירה סורק זה היה רק כדי לדבר על Netware לשרת נובל בבעלות HP, כי באותה עת. אני לא מאושר. היו שם 50 פנימי HP Jetdirect 615n שרתי הדפסה על ebay.co.uk החודש, ארבעה מהם הלכו כולל משלוח מתחת ל 15 £. הם המוצר HP ממליצה על לייזר 1022. זה יכול להיות שווה לראות אם אתה יכול למצוא אחד כזה במקום להלחם במערכת. |
|
| |||
| |||
| אני לא רוצה לקנות שרת הדפסה השלישי ב 5 ימים: / אני לא בטוח אבל HP באמצעות NetBEUI אשר נתמך. |
|
| |||
| |||
| המדפסת אין ברשת בכלל, כך שהוא לא משתמש ב-NetBEUI, זה רק באמצעות USB2 מחבר. הוא נבנה מצפה תקע לתוך המחשב יוכלו לגשת למחשב USB2 של האוטובוס, ואת שרת הדפסה בתרגום של כל התנועה לתוך TCP / IP שלך Ethernet LAN. זה כמובן לא ביצוע מושלם של העבודה אותה. עם שרתי הדפסה, ברצינות, אתה חייב לדעת שהוא יכול, ולא להניח שזה יהיה. הם אינם חלקים להחלפה. |