![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man problēma ar USB 2.0 print serveri. Es esmu mēģinājis divus dažādus modeļus. Pirmais bija pats Edimax, tagad tas ir LevelOne FPS-9.022. Gan atrast printeris (HP LaserJet 1022), kas ir savienots ar Printserver, un tās atzīst, ja ir priter Ieslēgts vai Izslēgts. Problēma ir pašreizējais stāvoklis. Ja ir printeri, stāvoklis joprojām ir "papīra out" (ar daudz papīra). Es domāju, ka ir iemesls, kāpēc printeris nav drukāt - varu nosūtīt lapu drukāt, bet nekas nenotiks. Printer darbi parasti saistīts ar datoru. Šeit ir drukas servera sistēmas informācija: Device Name: PS3E54D3 Raw Printing: Ieslēgt Printer Server Vārds: PS3E54D3 IPP Druka: Ieslēgt Model Type: 1U Print Server LPR Printing: Ieslēgt Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Printing: Ieslēgt MAC Adrese: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3 NetWare Druka: Ieslēgt USB Port Number: 1 SMB: Ieslēgt LPT Port Number: Nav SNMP: Ieslēgt Wireless Lan Statuss: Nav NetBEUI: Ieslēgt DHCP ir iespējots tīklā. Thanks for help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iespējams, ka esat iepazinušies ar http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Kādus soļus tu veikt, izvēloties drukas serveri, lai pārliecinātos, ka tā ir saderīga ar savu tīklu, jūsu darbstaciju operētājsistēmas un printera? Es tikai jautāju, jo tas tāpat vītņu vairākas adatas uzreiz bit, Jums ir jābūt līnijai tos visus precīzu vai nevarat to darīt. USB print server saderība ir jābūt, visiem un beigās visu izvēlēties, kuru no šīm iegādāties, noklusējuma pieņēmums ir "tas nedarbojas, ka". Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| I didn't atrast sarakstu ar saderīgiem printeriem, lai es varētu pārbaudīt tikai tad, ja tas ir USB 2.0. Un tīklu savietojamību? Nav papildu iestatījumus, tikai vienu slēdzi. Visiem tīkla datoriem, kuros darbojas uz xp prof. |
|
| |||
| |||
| Drukas serveris ir veikt informācijas abos virzienos. Dators nosūta printeris, dators queries printeri, printeris padara paziņojumiem. Print serveri ir jāzina mazliet par printeriem viņi atbalsta, īpaši tad, kad printeris, kas uz tām tika izstrādāta ar Hewlett Packard. Iemesls ir tas, ka HP padarīt savu zīmolu print serveri un viņi bēdīgi, HP, par apstāšanās citu cilvēku saskarnes strādāt ar iekārtām, lai cilvēki būtu iegādāties HP saistītu produktu tirgū. Man bija liela cīņa ar sākuma lapu padevi ātri darbgrupas skeneris, tikai runāt Netware serverī, jo HP pieder Novell pie laika. Es nebiju laimīgs. Bija 50 iekšēja HP Jetdirect 615n drukas serveri ebay.co.uk šī mēneša, četras no tām devās arī piegādi saskaņā ar 15 £. Viņi produktu, HP ieteiktu 1.022 LaserJet. Ir vērts redzēt, ja jūs varat atrast, piemēram, ka nevis cīnīties sistēmu. |
|
| |||
| |||
| Es nevēlos iegādāties trešo drukas serveri 5 dienas: / Es neesmu pārliecināts, bet HP izmanto NetBEUI, kas ir atbalstīts. |
|
| |||
| |||
| Printeris nav tīklu visos tā tas nav, izmantojot NetBEUI, tas ir tikai izmantojot USB2 savienotāju. Tā tika uzcelta cerēja kontaktdakšu vērā datoru un lai varētu piekļūt datora USB2 autobusu un drukas servera translating viss, kas plūsmu TCP / IP uz jūsu Ethernet LAN. Tas acīmredzot nav padarīt perfektu darbu no tā. Ar drukas serveri, nopietni, jums ir jāzina, ka tā var, nevis pieņemt, ka tā būs. Viņi nav savstarpēji maināmo daļu. |
![]() |
|
| Bookmarks |