![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam problem z USB 2.0 serwery wydruku. Mam wypróbowany dwóch różnych modeli. Pierwszy z nich był sam Edimax Teraz LevelOne FPS-9022. Obie znaleźć drukarki (HP LaserJet 1022), który jest połączony z serwer_wydruku i jeśli uznają to priter włączyć lub wyłączyć. Problem jest aktualny stan. Jeśli drukarka jest włączona, stan jest wciąż "papier" (z dużą ilością papieru). Myślę, że dlatego drukarka nie drukuje - mogę wysłać stronę do druku, ale nic nie stało. Drukarka działa normalnie związane z komputerem. Oto serwera wydruku systemu informacji: Nazwa urządzenia: PS3E54D3 Surowe druku: Włącz Nazwa serwera drukarki: PS3E54D3 IPP Printing: Włącz Model Typ: 1U Print Server LPR Printing: Włącz Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Printing: Włącz Adres MAC: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3 NetWare druku: Włącz Port USB Liczba: 1 SMB: Włącz Numer portu LPT: Nie SNMP: Włącz Wireless LAN Status: Nie NetBEUI: Włącz DHCP jest aktywna w sieci. Dziękujemy za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawdopodobnie znasz http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Jakie kroki podejmie Pan przy wyborze serwera wydruku, aby upewnić się, to było zgodne z sieci, systemów operacyjnych stacji roboczej i drukarki? I tylko prosić, ponieważ jest to trochę jak gwintowanie kilka igieł naraz, musisz je wszystkie na linii właściwie lub nie możesz zrobić. USB serwera wydruku jest być zgodność wszystkich i na koniec wszystkie wyboru, który z nich kupić, domyślnym założeniu ma być "to nie będzie działać z tym". My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nie mogę znaleźć listę kompatybilnych drukarek więc sprawdzić jedynie, jeśli jest to USB 2.0. I kompatybilności sieci? Nie istnieje żadne dodatkowe ustawienia, tylko jeden przełącznik. Wszystkie komputery w sieci działa na xp prof. |
|
| |||
| |||
| A serwer wydruku musi podjąć informacji w obie strony. Komputer wysyła do drukarki, komputera, drukarki zapytania, drukarka czyni ogłoszeń. Print serwery muszą wiedzieć trochę o drukarkach oni wsparcia, szczególnie w przypadku, gdy drukarka podłączona do nich został zaprojektowany przez firmę Hewlett Packard. Powodem jest fakt, że HP tworzyć własne marki serwery wydruku i they're notorycznie, HP, do zatrzymania innych osób interfejsy z pracy wraz z wyposażeniem, tak aby ludzie musieli kupić HP produkty związane. Miałem ogromne walce z początku strony karmione szybko roboczej skaner, który tylko porozmawiać z serwera NetWare Novell własnością HP ponieważ w tym czasie. Nie byłem szczęśliwy. Było 50 HP JetDirect 615n wewnętrzne serwery wydruku na ebay.co.uk tym miesiącu, cztery z nich poszedł w tym także dostarczanie w ramach £ 15. They're produktu HP zaleca dla Laserjet 1022. Być może warto zobaczyć, czy można znaleźć podobny, że zamiast walczyć z systemem. |
|
| |||
| |||
| Nie chcę kupić trzeciego serwera wydruku w 5 dni: / nie jestem pewny, ale przy użyciu HP NetBEUI, który jest obsługiwany. |
|
| |||
| |||
| Drukarka nie ma sieci w ogóle tak nie używając NetBEUI, tylko za pomocą złącza USB2. Został zbudowany oczekując podłączyć do komputera i mieć dostęp do komputera USB2 autobus i wydruku serwera tłumaczenia wszystkich, że ruch na TCP / IP na Twoim Ethernet LAN. To oczywiście nie wykorzystuje doskonałej pracy z niego. Z serwery wydruku, poważnie, musisz wiedzieć, że może zamiast zakładać, że będzie. Nie są one wymienne części. |
![]() |
|
| Zakładki |