![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am o problema cu USB 2.0 serverele de imprimare. Am încercat două modele diferite. Prima dintre ele a fost acelaşi Edimax, acum este LevelOne FPS-9022. Ambele găsi imprimanta (HP LaserJet 1022) care este conectat cu serverimprimare şi ei recunosc priter dacă este activat sau dezactivat. Problema este starea curentă. Dacă este imprimanta, starea este încă "în hârtie" (cu o mulţime de hârtie în). Cred ca asta este motivul pentru care imprimanta nu imprima - Nu pot trimite pagina de tipar, dar nimic nu se întâmplă. Printer lucrează în mod normal, în legătură cu PC-ul. Aici este server de imprimare sistem de informaţii: Aparat Nume: PS3E54D3 Brut de imprimare: Activarea Printer Server Nume: PS3E54D3 IPP Imprimarea: Activarea Model Tip: 1U Print Server LPR Imprimarea: Activarea Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Printing: Activarea Adresa MAC: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3 NetWare Imprimarea: Activarea Portul USB Numar: 1 SMB: Activarea LPT port: Nu SNMP: Activarea Wireless LAN Status: Nu NetBEUI: Activarea DHCP este activată în reţea. Multumesc pentru ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Probabil ca esti familiarizat cu http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Ce paşi aţi lua atunci când selectaţi serverul de imprimare pentru a vă asigura că a fost compatibil cu reţeaua dvs., dvs. de lucru sisteme de operare şi imprimanta dvs.? Eu doar întreb pentru că este un pic ca threading mai multe ace dintr-o dată, trebuie să-line-le pe toate până în mod corespunzător sau nu se poate face. USB server de imprimare este de compatibilitate fi-toate-şi sfârşitul tuturor de a alege pe care să o cumpere, implicit de asumare a de a fi "acest lucru nu va lucra cu faptul că". Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Nu am găsit lista de imprimante compatibile, aşa că am verifica doar dacă este USB 2.0. Şi de reţea de compatibilitate? Nu există nici o extra setări, doar cu un switch. Toate calculatoarele din reţea care rulează pe xp prof. univ. |
|
| |||
| |||
| Un server de imprimare, trebuie să se ţină de informaţii în ambele sensuri. Computerul trimite la imprimantă, computerul interogări imprimanta, imprimanta face anunţuri. Print servere trebuie să ştie un pic despre ele imprimante de sprijin, în special atunci când imprimanta legată de ei a fost proiectat de Hewlett Packard. Motivul este faptul că HP îşi facă propria marcă de imprimare servere şi acestea sunt cunoscute, HP, pentru oprirea ale altor oameni de la interfeţe de lucru cu echipamentele lor, astfel încât oamenii trebuie să cumpere HP legate de produse. Am avut o mare lupta cu o pagină mai devreme-hrănite repede Workgroup scanerului care ar vorbi doar la un server Netware deoarece HP proprietatea Novell la momentul respectiv. Eu nu am fost fericit. Au fost 50 interne HP JetDirect 615n imprima pe serverele ebay.co.uk în această lună, patru dintre ele s-au inclusiv pentru livrare în conformitate cu £ 15. Sunt produse care recomanda pentru HP Laserjet 1022. S-ar putea fi în valoare de văzut dacă puteţi găsi una ca asta, mai degrabă decât lupta cu sistemul. |
|
| |||
| |||
| Nu vreau să cumpăr treilea server de imprimare in 5 zile: / Nu sunt sigur, dar folosind HP NetBEUI, care este suportat. |
|
| |||
| |||
| Imprimanta nu are nici o reţea de la toate asa ca nu e folosind NetBEUI, este doar folosind USB2 conector. A fost construită pentru a plug aşteptam într-un calculator şi de a trebui să aibă acces la calculatorul lui USB2 autobuz, şi serverul de imprimare a traduce toate că traficul în TCP / IP pe Ethernet LAN. Este în mod evident, nu face o treabă perfectă a acestuia. Cu serverele de imprimare, serios, va trebui să ştie că se poate presupune, mai degrabă decât că va. Acestea nu sunt interschimbabile părţi. |
![]() |
|
| Marcaje |