az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Baskı sunucuları çalışmıyor

Reply

Konu Araçları
Old 29 Mart 2008, 02:00
Yeni Üye Grubu

Merhaba,

I 2,0 USB yazıcı sunucuları ile ilgili bir sorun var. İki farklı modeller denedi. İlki aynı olduğunu Edimax, şimdi LevelOne FPS-9022. Her ikisi de yazdırmasunucusu ile bağlı ve açık veya kapalı priter ise onlar tanıyan (HP LaserJet 1022) Yazıcı bulabilirsiniz. Sorun mevcut durumu. Eğer üzerinde yazıcı, durum hala dışarı "Kağıt" kağıt bir sürü () ile. Bu yüzden yazıcı yazdırılmazsa düşünüyorum - Ben yazdırmak için gönder, ama hiçbir şey olmaz. Yazıcı normal PC ile bağlı çalışır.

Burada yazıcı sunucusu sistemi bilgiler:

Cihaz Adı: PS3E54D3
Ham Baskı: Etkinleştir
Yazıcı Sunucu Adı: PS3E54D3
IPP yazdırma: Etkinleştir
Model Tipi: 1U Baskı Sunucusu
LPR Yazdırma: Etkinleştir
Firmware Version: 8.0.20
AppleTalk Yazdırma: Etkinleştir
MAC Adres: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3
NetWare Baskı: Etkinleştir
USB Port No: 1
SMB: Etkinleştir
LPT Port Numarası: Hayır
SNMP: Etkinleştir
Kablosuz LAN Durumu: Hayır
NetBEUI: Etkinleştir

DHCP network etkinleştirilmiştir.

Yardımın için teşekkürler.
Old 29 Mart 2008, 06:59
Bağış Grubu

Büyük bir alışkınsanız http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp

Ne zaman yapmak için yazıcı sunucusu seçerek almak mi adımları bu şebeke ile sizin iş işletim sistemi ve yazıcı uyumlu olduğundan emin? Çünkü aynı anda çok sayıda iğne dizme gibi biraz's Ben sadece, tüm yukarı doğru onları hattına ya da yapamam gerekiyor istiyoruz. USB yazıcı sunucusu uyumluluğu ve be-all ve sonunda tüm olan satın almak istediğiniz, varsayılan varsayım olarak "bu işe yaramaz için vardır".

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29 Mart 2008, 09:19
Yeni Üye Grubu

Ben bu yüzden yalnızca 2,0 USB kontrol uyumlu yazıcıların listesi bulamadık. Ve ağ uyumluluğu? Hiçbir ekstra ayarlar, sadece bir geçiş olduğunu. Ağdaki tüm bilgisayarlar XP üzerinde çalışan Prof.
Old 29 Mart 2008, 09:51
Bağış Grubu

Bir yazıcı sunucusu iki bilgi almak zorundadır. Bilgisayar yazıcıya gönderir, bilgisayar, yazıcı sorgular, yazıcı duyurular yapar. Baskı sunucuları Hewlett Packard tarafından tasarlanan bu desteği yazıcılar, özellikle Yazıcı onlara bağlı hakkında biraz bilmek gerekir. Çünkü HP kendi marka yazıcı sunucuları yapmak ve HP, bu çok kişi HP satın almak ilgili ürünler var ve donanımları ile çalışan başka insanların arayüzlerine durdurmak için ünlü olduğunuzda ise. Ben erken bir sayfa ile büyük bir mücadele çünkü HP zamanda Novell ait sadece bir Netware sunucu konuşmak da hızlı çalışma tarayıcı beslenen vardı. Mutlu değildi.

İşte ebay.co.uk bu ay 50 dahili HP Jetdirect 615n yazıcı sunucuları, dördü vardı YTL 15 altında teslim de dahil olmak üzere gitti. Bu ürün, HP Laserjet 1022 için tavsiye ediyoruz. Bir böyle bulabilirsiniz Bu görülmeye değer olabilir ziyade sistem mücadelede daha.
Old 29 Mart 2008, 10:02
Yeni Üye Grubu

5 gün içinde üçüncü yazdırma sunucusu satın almak istemiyorum: / emin değilim ancak HP ile desteklenir NetBEUI kullanarak.
Old 29 Mart 2008, 10:14
Bağış Grubu

Yazıcı, sadece USB2 konektörü kullanarak tüm bu NetBEUI kullanarak değil hiçbir networkte çok var. Bir bilgisayar üzerinde ve bilgisayar USB2 otobüs erişemeyebilirsiniz için fiş bekliyorsanız ve yaptırılmıştır Yazıcı sunucusu Ethernet LAN TCP tüm Trafik / IP çeviren's. Bu tabii ki bu mükemmel bir iş yapmak değil. Yazıcı sunucuları ile, ciddi olarak, onun yerine bu varsaymalısınız bilmek gerekir. They're NOT birbirinin parçaları.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından