![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, I 2,0 USB yazıcı sunucuları ile ilgili bir sorun var. İki farklı modeller denedi. İlki aynı olduğunu Edimax, şimdi LevelOne FPS-9022. Her ikisi de yazdırmasunucusu ile bağlı ve açık veya kapalı priter ise onlar tanıyan (HP LaserJet 1022) Yazıcı bulabilirsiniz. Sorun mevcut durumu. Eğer üzerinde yazıcı, durum hala dışarı "Kağıt" kağıt bir sürü () ile. Bu yüzden yazıcı yazdırılmazsa düşünüyorum - Ben yazdırmak için gönder, ama hiçbir şey olmaz. Yazıcı normal PC ile bağlı çalışır. Burada yazıcı sunucusu sistemi bilgiler: Cihaz Adı: PS3E54D3 Ham Baskı: Etkinleştir Yazıcı Sunucu Adı: PS3E54D3 IPP yazdırma: Etkinleştir Model Tipi: 1U Baskı Sunucusu LPR Yazdırma: Etkinleştir Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Yazdırma: Etkinleştir MAC Adres: 00: 11: 6B: 3E: 54: D3 NetWare Baskı: Etkinleştir USB Port No: 1 SMB: Etkinleştir LPT Port Numarası: Hayır SNMP: Etkinleştir Kablosuz LAN Durumu: Hayır NetBEUI: Etkinleştir DHCP network etkinleştirilmiştir. Yardımın için teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük bir alışkınsanız http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Ne zaman yapmak için yazıcı sunucusu seçerek almak mi adımları bu şebeke ile sizin iş işletim sistemi ve yazıcı uyumlu olduğundan emin? Çünkü aynı anda çok sayıda iğne dizme gibi biraz's Ben sadece, tüm yukarı doğru onları hattına ya da yapamam gerekiyor istiyoruz. USB yazıcı sunucusu uyumluluğu ve be-all ve sonunda tüm olan satın almak istediğiniz, varsayılan varsayım olarak "bu işe yaramaz için vardır". Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ben bu yüzden yalnızca 2,0 USB kontrol uyumlu yazıcıların listesi bulamadık. Ve ağ uyumluluğu? Hiçbir ekstra ayarlar, sadece bir geçiş olduğunu. Ağdaki tüm bilgisayarlar XP üzerinde çalışan Prof. |
|
| |||
| |||
| Bir yazıcı sunucusu iki bilgi almak zorundadır. Bilgisayar yazıcıya gönderir, bilgisayar, yazıcı sorgular, yazıcı duyurular yapar. Baskı sunucuları Hewlett Packard tarafından tasarlanan bu desteği yazıcılar, özellikle Yazıcı onlara bağlı hakkında biraz bilmek gerekir. Çünkü HP kendi marka yazıcı sunucuları yapmak ve HP, bu çok kişi HP satın almak ilgili ürünler var ve donanımları ile çalışan başka insanların arayüzlerine durdurmak için ünlü olduğunuzda ise. Ben erken bir sayfa ile büyük bir mücadele çünkü HP zamanda Novell ait sadece bir Netware sunucu konuşmak da hızlı çalışma tarayıcı beslenen vardı. Mutlu değildi. İşte ebay.co.uk bu ay 50 dahili HP Jetdirect 615n yazıcı sunucuları, dördü vardı YTL 15 altında teslim de dahil olmak üzere gitti. Bu ürün, HP Laserjet 1022 için tavsiye ediyoruz. Bir böyle bulabilirsiniz Bu görülmeye değer olabilir ziyade sistem mücadelede daha. |
|
| |||
| |||
| 5 gün içinde üçüncü yazdırma sunucusu satın almak istemiyorum: / emin değilim ancak HP ile desteklenir NetBEUI kullanarak. |
|
| |||
| |||
| Yazıcı, sadece USB2 konektörü kullanarak tüm bu NetBEUI kullanarak değil hiçbir networkte çok var. Bir bilgisayar üzerinde ve bilgisayar USB2 otobüs erişemeyebilirsiniz için fiş bekliyorsanız ve yaptırılmıştır Yazıcı sunucusu Ethernet LAN TCP tüm Trafik / IP çeviren's. Bu tabii ki bu mükemmel bir iş yapmak değil. Yazıcı sunucuları ile, ciddi olarak, onun yerine bu varsaymalısınız bilmek gerekir. They're NOT birbirinin parçaları. |