![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт,
Я отримав проблеми з USB 2.0 серверів друку. Я пробував дві різні моделі. Перше було таким же, Edimax, тепер LevelOne FPS-9022. Як знайти принтер (HP LaserJet 1022), яка пов'язана з Printserver і вони визнають, якщо priter або вимкнути. Проблема в тому поточний статус. Якщо принтер, статус все ще "папір" (з великою кількістю паперів). Я думаю, що саме тому принтер не друкує - Я не можу відправити сторінку на друк, але нічого не відбулося. Принтер працює нормально пов'язана з комп'ютером. Ось принт-сервер інформаційної системи: Ім'я пристрою: PS3E54D3 Сировина і друк: Включити Принтер Server Name: PS3E54D3 IPP друку: Включити Модель Тип: 1U сервер друку LPR Друк: Включити Firmware Version: 8.0.20 AppleTalk Printing: Включити MAC Address: 00: 11: 6B: 3e: 54: D3 NetWare Друк: Включити USB-порт номер: 1 SMB: Включити LPT Port Number: Ні SNMP: Включити Бездротова локальна мережа Статус: Ні NetBEUI: Включити DHCP включений в мережу. Дякуємо за допомогу. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ймовірно, у вас вже знайомі з http://www.ozcableguy.com.au/usb_print.asp
Які кроки ви приймаєте при виборі сервера друку переконайтеся, що вона була сумісна з вашою мережею, систем станції, що працює і принтер? Я лише прошу, тому що вона схожа Threading кількома голками одночасно, необхідно лінію їх все правильно чи ви не можете це зробити. USB принт-сервер сумісності вирішення всіх проблем і кінцем вибору, який з них купити, то за замовчуванням припущення повинно бути "це не буде працювати з цим". Моя система: Тім
|
|
|
|||
|
|||
|
Мені не вдалося знайти список сумісних принтерах і я перевірю, тільки якщо це USB 2.0. І мережевий сумісності? Існує без додаткової настройки, тільки один перемикач. Всі комп'ютери в мережі працює на XP проф.
|
|
|
|||
|
|||
|
Принт-сервер повинен приймати інформацію в обох напрямках. Комп'ютер посилає на принтер, комп'ютер запитує принтер, принтер робить оголошення. Сервери друку необхідно трохи дізнатися про принтери їх підтримку, особливо тоді, коли принтер, підключений до них була розроблена Hewlett Packard. Причина в тому, що HP зробити свої власні сервери друку марок і вони горезвісний, HP, для зупинки інтерфейси інші люди з робітників з їх обладнання, з тим, що люди змушені купувати HP-супутні товари. У мене була величезна боротьба з раннього сторінці подачі робочої групи швидкого сканером, який буде говорити тільки на сервер Netware тому HP належить Novell в той час. Я не був щасливий.
Були 50 внутрішніх HP Jetdirect 615n печати серверів в цьому місяці ebay.co.uk, чотири з них йшли в тому числі доставку по £ 15. Вони продукт, який рекомендується для HP LaserJet 1022. Може бути варто подивитися, якщо ви знайдете один такий, а не боротьбу з системою. |
|
|
|||
|
|||
|
Я не хочу, щоб купити третій сервер друку на 5 днів: / Я не впевнений, але НР NetBEUI допомогою якого підтримується.
|
|
|
|||
|
|||
|
Принтер не має мережі на всіх так що не використовують NetBEUI, це просто використання USB2 роз'єм. Вона була побудована очікуючи для підключення до комп'ютера і мати доступ до USB2 автобус комп'ютера та сервера друку перекладати все, що трафік на TCP / IP на вашій локальній мережі Ethernet. Це, очевидно, не зробивши досконалим знанням справи. З серверами друку, серйозно, що ви повинні знати, що він може, а не припускати, що воно буде. Вони не взаємозамінні деталі.
|