по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Принтер

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:07
Член Група

Default Принтер

Имам нашето семейство бр горе с принтер и долу използвам моя лаптоп безжично. Възможно ли е да бъде в състояние да отпечатвате нещо на принтера, който е на горния етаж от моя лаптоп, което е долу? Дали тя е лесна направо пред този процес не е твърде сложно? Не иска много правя аз?
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:26
Номер на групата

Default Принтер

Имате малко прочетете тук и пост обратно, ако имате нужда от помощ:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:27
Забранени група

Default Принтер

Може би трябва да се създаде мрежа (така компютрите могат да се свързват помежду си, а не само споделяне на Интернет връзка) и да зададете принтера за споделяне на принтера, XP трябва да направи това за вас в мрежа, създадена съветника.
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:28
Забранени група

Default Принтер

Можете също така да купя безжични принтера хъб така основните компютър не е необходимо да бъде включен.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:36
Новите държави Група

Default Принтер

На компютъра, който е свързан с вашия принтер --
Документа Започвам и след това кликнете върху Контролен панел Документа Принтери и други Хардуер, След което натиснете Принтери и Факсове в Принтери и Факсове папка, кликнете върху Споделяне на този принтер, Отворете принтера Имоти диалоговия прозорец и са кликнали върху Споделяне tabclick Споделете ИмеИ след това кликнахте ОК. За да се свържете с принтера -- отворен Контролен панелИ кликнахте Принтери и други Хардуер клик Добавяне на принтер клик Принтер за връзка и след това browsed мрежата за принтера и този, че
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:40
Забранени група

Default Принтер

Мрежата трябва да бъде създаден първо, ако не можете да получите достъп до основните компютър, няма да можете да получите достъп до принтера.
Old 27-ми Ноември, 2007, 07:47
Новите държави Група

Default Принтер

Както tinkerbell ще се използва мрежата, разбира се, че тя ще е обяснено в линка "първа линия", предоставена от philthomas
Old 27-ми Ноември, 2007, 08:00
Забранени група

Default Принтер

Но създаването на обща интернет връзка, не означава автоматично създава домашната мрежа (ако на компютъра може да види и да се свързват помежду си).
Old 27-ми Ноември, 2007, 08:09
Новите държави Група

Default Принтер

Ако използвате линка philthomas при условие че скоро ще бъде създаването на домашна мрежа (както го направих)
Old 27-ми Ноември, 2007, 08:33
Забранени група

Default Принтер

Това е, което казах в първия си отговор.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc