![]() |
|
| |||
| |||
| Mám náš rodinný počítač s tiskárnou nahoře a dole i používat svůj notebook bezdrátově. Je možné, aby byl schopen něco vytisknout na tiskárně, která je nahoře z mého notebooku, který je dole? Je to jednoduchý proces, to je rovně vpřed, není příliš složité? Nemám požádat o mnoho udělat já? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Málo přečíst zde a příspěvek zpět, pokud potřebujete pomoc:
| |||
| |||
| Ty by musely vytvořit vnitřní síť (počítače, takže lze připojit se navzájem nejen sdílet připojení k internetu), a nastavit tiskárnu pro sdílení tiskárny, XP by to pro vás v síti nastavit průvodce. |
|
| |||
| |||
| Můžete si také koupit bezdrátovou tiskárnu náboje tak hlavní PC nemusí být zapnut. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| Na počítači, který je připojen k tiskárně -- Klikněte Začít a potom klepněte na tlačítko Ovládací panely Klikněte Tiskárny a jiný hardwareA potom klepněte na tlačítko Tiskárny a faxy v Tiskárny a faxy Složka klikněte Sdílet tuto tiskárnuOtevřete tiskárny dialogovém okně Vlastnosti a klikne na Sdílení tabclick Share NázevA pak klikli OK. Chcete-li se připojit k tiskárně -- otevřít Ovládací panelyA klikli Tiskárny a jiný hardware klikněte Přidat tiskárnu klikněte Připojení tiskárny a poté procházet síť pro tiskárnu, a to je to |
|
| |||
| |||
| Sítě je třeba nastavit jako první, když není možné otevřít hlavní PC, je nemůže získat přístup k tiskárně. |
|
| |||
| |||
| Jak Tinkerbell budou pomocí sítě samozřejmě bude vysvětleno, že je v odkazu "první linie" poskytované philthomas |
|
| |||
| |||
| Ale vytvoření sdílené připojení k internetu, neznamená automaticky vytvořit domácí síti (pokud je to možné vidět PC a připojte se k sobě navzájem). |
|
| |||
| |||
| Pokud použijete odkaz philthomas předpokladu, že brzy se zřízení domácí sítě (jak jsem udělal) |
|
| |||
| |||
| To je to, co jsem řekl již v první odpovědi. |