![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω την οικογένειά μας PC με τον εκτυπωτή επάνω και κάτω i χρήσης φορητό υπολογιστή μου ασύρματα. Είναι δυνατόν να είναι σε θέση να εκτυπώσετε κάτι σχετικά με τον εκτυπωτή που είναι πάνω από το φορητό υπολογιστή μου που είναι κάτω; Είναι μια εύκολη διαδικασία ευθεία μπροστά thats δεν υπερβολικά περίπλοκο; Δεν ζητώ πολλά να κάνω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε διαβάσει εδώ λίγο και μετά πίσω εάν χρειάζεστε βοήθεια:
| |||
| |||
| Εσείς θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα οικιακό δίκτυο (ώστε οι υπολογιστές μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, απλώς δεν συμμεριζόμαστε την σύνδεση στο internet), και που τον εκτυπωτή για κοινή χρήση του εκτυπωτή, XP θα πρέπει να το κάνουμε αυτό για σας στο δίκτυο που έχει συστήσει οδηγό. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ασύρματο εκτυπωτή κόμβου, ώστε το κύριο PC δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| Στον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένη με τον εκτυπωτή σας -- Κάντε κλικ Εκκίνηση και στη συνέχεια κάντε κλικ Πίνακας Ελέγχου Κάντε κλικ Εκτυπωτές και άλλο ΥλικόΚαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ Εκτυπωτές και φαξ στην Εκτυπωτές και φαξ κάντε κλικ στο φάκελο Μερίδιο Αυτό Εκτυπωτής, Ανοίξτε τον εκτυπωτή του διαλόγου Ιδιότητες, και κλικ στο Sharing tabclick Μερίδιο ΌνομαΚαι, στη συνέχεια, κάνετε κλικ ΟΚ. Για να συνδεθείτε με τον εκτυπωτή -- ανοικτός Πίνακας Ελέγχου, Και κάνει κλικ Εκτυπωτές και άλλο Υλικό κάντε κλικ Προσθήκη Εκτυπωτής κάντε κλικ Σύνδεση εκτυπωτή και στη συνέχεια browsed του δικτύου για τον εκτυπωτή και thats it |
|
| |||
| |||
| Το δίκτυο θα πρέπει να συσταθεί κατ 'αρχάς, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κύριο υπολογιστή, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον εκτυπωτή. |
|
| |||
| |||
| Όπως tinkerbell θα χρησιμοποιεί ένα δίκτυο φυσικά θα είναι ότι εξήγησε στον σύνδεσμο "πρώτη γραμμή" που παρέχεται από philthomas |
|
| |||
| |||
| Αλλά για τη δημιουργία μιας κοινής σύνδεση στο internet, δεν συνεπάγεται αυτόματα την εγκατάσταση ενός οικιακού δικτύου (όπου οι υπολογιστές μπορούν να δουν και να συνδεθούν μεταξύ τους). |
|
| |||
| |||
| Εάν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση philthomas σύντομα θα παρέχονται se δημιουργίας ενός οικιακού δικτύου (όπως εγώ) |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι αυτό που είπα στην πρώτη μου απάντηση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Χρειάζεστε ένα νέο εκτυπωτή ... | craiig | Digital Imaging & Printers | 3 | 4η Μαΐου 2008 04:39 |
| Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... | Cubeox | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Οκτ 2006 06:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |