μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Εκτυπωτής

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:07
Μέλος Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Έχω την οικογένειά μας PC με τον εκτυπωτή επάνω και κάτω i χρήσης φορητό υπολογιστή μου ασύρματα. Είναι δυνατόν να είναι σε θέση να εκτυπώσετε κάτι σχετικά με τον εκτυπωτή που είναι πάνω από το φορητό υπολογιστή μου που είναι κάτω; Είναι μια εύκολη διαδικασία ευθεία μπροστά thats δεν υπερβολικά περίπλοκο; Δεν ζητώ πολλά να κάνω;
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:26
Ομάδα Δωρητών

Default Εκτυπωτής

Έχετε διαβάσει εδώ λίγο και μετά πίσω εάν χρειάζεστε βοήθεια:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:27
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Εσείς θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα οικιακό δίκτυο (ώστε οι υπολογιστές μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, απλώς δεν συμμεριζόμαστε την σύνδεση στο internet), και που τον εκτυπωτή για κοινή χρήση του εκτυπωτή, XP θα πρέπει να το κάνουμε αυτό για σας στο δίκτυο που έχει συστήσει οδηγό.
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:28
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ασύρματο εκτυπωτή κόμβου, ώστε το κύριο PC δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Στον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένη με τον εκτυπωτή σας --
Κάντε κλικ Εκκίνηση και στη συνέχεια κάντε κλικ Πίνακας Ελέγχου Κάντε κλικ Εκτυπωτές και άλλο ΥλικόΚαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ Εκτυπωτές και φαξ στην Εκτυπωτές και φαξ κάντε κλικ στο φάκελο Μερίδιο Αυτό Εκτυπωτής, Ανοίξτε τον εκτυπωτή του διαλόγου Ιδιότητες, και κλικ στο Sharing tabclick Μερίδιο ΌνομαΚαι, στη συνέχεια, κάνετε κλικ ΟΚ. Για να συνδεθείτε με τον εκτυπωτή -- ανοικτός Πίνακας Ελέγχου, Και κάνει κλικ Εκτυπωτές και άλλο Υλικό κάντε κλικ Προσθήκη Εκτυπωτής κάντε κλικ Σύνδεση εκτυπωτή και στη συνέχεια browsed του δικτύου για τον εκτυπωτή και thats it
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:40
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Το δίκτυο θα πρέπει να συσταθεί κατ 'αρχάς, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κύριο υπολογιστή, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον εκτυπωτή.
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 07:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Όπως tinkerbell θα χρησιμοποιεί ένα δίκτυο φυσικά θα είναι ότι εξήγησε στον σύνδεσμο "πρώτη γραμμή" που παρέχεται από philthomas
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 08:00
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Αλλά για τη δημιουργία μιας κοινής σύνδεση στο internet, δεν συνεπάγεται αυτόματα την εγκατάσταση ενός οικιακού δικτύου (όπου οι υπολογιστές μπορούν να δουν και να συνδεθούν μεταξύ τους).
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 08:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Εάν χρησιμοποιείτε τη σύνδεση philthomas σύντομα θα παρέχονται se δημιουργίας ενός οικιακού δικτύου (όπως εγώ)
Old 27 Νοεμβρίου 2007, 08:33
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτής

Αυτό είναι αυτό που είπα στην πρώτη μου απάντηση.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; settoogo Digital Imaging & Printers 3 3η Μαρ 2009 22:54
Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30η Σεπ 2008 05:02
Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP peter την αλιέα Digital Imaging & Printers 0 4η Ιουν 2008 06:49
Χρειάζεστε ένα νέο εκτυπωτή ... craiig Digital Imaging & Printers 3 4η Μαΐου 2008 04:39
Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... Cubeox Γενική Συζήτηση Hardware 2 21 Οκτ 2006 06:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.