manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Printer

Reply

Thread Tools
Old 27. studenog 2007, 07:07
Member Group

Default Printer

Imam obitelj naše računalo s pisačem stepenice dolje i koristim moj laptop bežično. Da li je moguće biti u mogućnosti ispisati nešto na pisač koji je stepenicama od moj laptop to je dolje? Je li to jednostavan ravno naprijed taj proces ne previše kompliciran? Ja ne traže puno ja?
Old 27. studenog 2007, 07:26
Donatorska Grupa

Default Printer

Jeste malo pročitati ovdje i post nazad ako trebate pomoć:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 27. studenog 2007, 07:27
Zabranjen Group

Default Printer

Ti bi trebala postaviti kućnu mrežu (računala, tako da se mogu povezati sa drugima a ne samo dijeljenje internet priključak), a postavili pisač za printer sharing, XP bi trebao to učiniti za Vas u mreži postaviti čarobnjaka.
Old 27. studenog 2007, 07:28
Zabranjen Group

Default Printer

Također možete kupiti bežičnu koncentrator pisača tako da je glavni PC ne treba biti uključen.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27. studenog 2007, 07:36
Novi član grupe

Default Printer

Na računalu na kojem je spojen na vaš pisač --
Kliknite Početak a zatim Control Panel Kliknite Pisači i ostali hardver, A zatim kliknite Pisači i faksova u Pisači i faksova kliknite na mapu Udio Ovaj Printer, Otvorite svojstva pisača dijaloški okvir, a kliknuo na Dijeljenje tabclick Dionički Ime, A zatim klikne U redu. Za povezivanje na pisač -- otvoriti Control PanelI kliknuo Pisači i ostali hardver klikni Dodavanje pisača klikni Printer Connection i onda browsed mrežni pisač i za taj je
Old 27. studenog 2007, 07:40
Zabranjen Group

Default Printer

Mreža se treba postaviti na prvo mjesto, ako ne možete pristupiti glavnom računalu, ne možete pristupiti pisač.
Old 27. studenog 2007, 07:47
Novi član grupe

Default Printer

Kao što će biti tinkerbell koristeći mreža, naravno da će to je objašnjeno u vezu "prvu liniju" koje philthomas
Old 27. studenog 2007, 08:00
Zabranjen Group

Default Printer

No, zajedničko postavljanje internet priključak, automatski ne postaviti kućnu mrežu (računala, gdje možete vidjeti i povezuju međusobno).
Old 27. studenog 2007, 08:09
Novi član grupe

Default Printer

Ako koristite link philthomas osigurava da ćete se brzo postavljanje domaćoj mreži (kao što sam učinio)
Old 27. studenog 2007, 08:33
Zabranjen Group

Default Printer

To je ono što sam rekao na moj prvi odgovor.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lazer vs Inkjet Printer Printer? settoogo Digital Imaging & Pisači 3 3. ožujak 2009 22:54
Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Pisači 8 30. Ruj 2008 05:02
Printer oštećivanje pisača. POMOĆ Petra ribar Digital Imaging & Pisači 0 4. lipnja 2008 06:49
Trebam novi printer ... craiig Digital Imaging & Pisači 3 4. svibanj 2008 04:39
Novi Printer - 3 funkcije u 1 pisač ... Cubeox General Hardware Chat 2 21. listopad 2006 06:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.