![]() |
|
| |||
| |||
| Imam obitelj naše računalo s pisačem stepenice dolje i koristim moj laptop bežično. Da li je moguće biti u mogućnosti ispisati nešto na pisač koji je stepenicama od moj laptop to je dolje? Je li to jednostavan ravno naprijed taj proces ne previše kompliciran? Ja ne traže puno ja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste malo pročitati ovdje i post nazad ako trebate pomoć:
| |||
| |||
| Ti bi trebala postaviti kućnu mrežu (računala, tako da se mogu povezati sa drugima a ne samo dijeljenje internet priključak), a postavili pisač za printer sharing, XP bi trebao to učiniti za Vas u mreži postaviti čarobnjaka. |
|
| |||
| |||
| Također možete kupiti bežičnu koncentrator pisača tako da je glavni PC ne treba biti uključen. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| Na računalu na kojem je spojen na vaš pisač -- Kliknite Početak a zatim Control Panel Kliknite Pisači i ostali hardver, A zatim kliknite Pisači i faksova u Pisači i faksova kliknite na mapu Udio Ovaj Printer, Otvorite svojstva pisača dijaloški okvir, a kliknuo na Dijeljenje tabclick Dionički Ime, A zatim klikne U redu. Za povezivanje na pisač -- otvoriti Control PanelI kliknuo Pisači i ostali hardver klikni Dodavanje pisača klikni Printer Connection i onda browsed mrežni pisač i za taj je |
|
| |||
| |||
| Mreža se treba postaviti na prvo mjesto, ako ne možete pristupiti glavnom računalu, ne možete pristupiti pisač. |
|
| |||
| |||
| Kao što će biti tinkerbell koristeći mreža, naravno da će to je objašnjeno u vezu "prvu liniju" koje philthomas |
|
| |||
| |||
| No, zajedničko postavljanje internet priključak, automatski ne postaviti kućnu mrežu (računala, gdje možete vidjeti i povezuju međusobno). |
|
| |||
| |||
| Ako koristite link philthomas osigurava da ćete se brzo postavljanje domaćoj mreži (kao što sam učinio) |
|
| |||
| |||
| To je ono što sam rekao na moj prvi odgovor. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Trebam novi printer ... | craiig | Digital Imaging & Pisači | 3 | 4. svibanj 2008 04:39 |
| Novi Printer - 3 funkcije u 1 pisač ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21. listopad 2006 06:34 |
| Thread Tools | |
| |