kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Nyomtató

Reply

Téma eszközök
Old November 27, 2007, 07:07
Csoport tagja

Default Nyomtató

Nekem van családunk db emeleten a nyomtató és a lent i használni a vezeték nélküli laptop. Lehet, hogy tud valamit nyomtatott a nyomtató, amely az emeletre, hogy az én-m laptop van lent? Ez egy olyan folyamat könnyen egyenesen előre amit nem túl bonyolult? Nem kér sokat tudok?
Old November 27, 2007, 07:26
Donor Group

Default Nyomtató

Van itt egy kicsit és a hátsó, ha segítségre van szüksége:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old November 27, 2007, 07:27
Tiltott Group

Default Nyomtató

Meg kellett volna létrehozni egy otthoni hálózat (így a számítógép csatlakozni tud egymással nem csak a részesedése az internetes kapcsolat), és állítsa be a nyomtatót a nyomtató megosztását, XP kell ezt neked a hálózat létrehozása varázsló.
Old November 27, 2007, 07:28
Tiltott Group

Default Nyomtató

Tudod is vesz egy vezeték nélküli nyomtatót hub, hogy a fő számítógép nem kell kapcsolni.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old November 27, 2007, 07:36
Új tag Csoport

Default Nyomtató

A számítógép csatlakoztatva van a nyomtatóhoz --
Kattints Start majd kattintson Control Panel Kattints Nyomtatók és más hardverek, Majd kattintsunk Nyomtatók és faxok A Nyomtatók és faxok mappára kattintva A nyomtató megosztásaNyissa meg a nyomtató Tulajdonságok párbeszédablak, és rákattintott a Sharing tabclick Részvény neve, Majd rákattintottam OK. Kapcsolódni a nyomtató -- nyitott Control PanelÉs kattintott Nyomtatók és más hardverek click Add a Printer click Printer Connection böngészett, majd a hálózat a nyomtató és thats it
Old November 27, 2007, 07:40
Tiltott Group

Default Nyomtató

A hálózatot kell létrehozni, először is, ha nem tudja elérni a fő számítógépen, akkor nem tudja elérni a nyomtatót.
Old November 27, 2007, 07:47
Új tag Csoport

Default Nyomtató

Mint tinkerbell fogja használni a hálózat természetesen azt is kifejtette, hogy a link "első sorban", amelyet philthomas
Old November 27, 2007, 08:00
Tiltott Group

Default Nyomtató

De létrehozását a megosztott internet-csatlakozás, nem jelenti automatikusan létrehoz egy otthoni hálózat (ha a számítógép láthatja, és csatlakozzon egymáshoz.)
Old November 27, 2007, 08:09
Új tag Csoport

Default Nyomtató

Ha a link philthomas ha hamarosan se létrehozását az otthoni hálózat (mint én)
Old November 27, 2007, 08:33
Tiltott Group

Default Nyomtató

Ez az, amit mondtam az első válasz.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? settoogo Digital Imaging & Nyomtatók 3 3. március 2009 22:54
Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen themadpanda1989 Digital Imaging & Nyomtatók 8 30. Szeptember 2008 05:02
Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG Péter halász Digital Imaging & Nyomtatók 0 4. június 2008 06:49
Szükségem van egy új nyomtató ... craiig Digital Imaging & Nyomtatók 3 4. május 2008 04:39
Új nyomtató - 3 funkció 1 nyomtató ... Cubeox Általános fémáru Chat 2 21. október 2006 06:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.