![]() |
|
| |||
| |||
| Nekem van családunk db emeleten a nyomtató és a lent i használni a vezeték nélküli laptop. Lehet, hogy tud valamit nyomtatott a nyomtató, amely az emeletre, hogy az én-m laptop van lent? Ez egy olyan folyamat könnyen egyenesen előre amit nem túl bonyolult? Nem kér sokat tudok? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van itt egy kicsit és a hátsó, ha segítségre van szüksége:
| |||
| |||
| Meg kellett volna létrehozni egy otthoni hálózat (így a számítógép csatlakozni tud egymással nem csak a részesedése az internetes kapcsolat), és állítsa be a nyomtatót a nyomtató megosztását, XP kell ezt neked a hálózat létrehozása varázsló. |
|
| |||
| |||
| Tudod is vesz egy vezeték nélküli nyomtatót hub, hogy a fő számítógép nem kell kapcsolni. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| A számítógép csatlakoztatva van a nyomtatóhoz -- Kattints Start majd kattintson Control Panel Kattints Nyomtatók és más hardverek, Majd kattintsunk Nyomtatók és faxok A Nyomtatók és faxok mappára kattintva A nyomtató megosztásaNyissa meg a nyomtató Tulajdonságok párbeszédablak, és rákattintott a Sharing tabclick Részvény neve, Majd rákattintottam OK. Kapcsolódni a nyomtató -- nyitott Control PanelÉs kattintott Nyomtatók és más hardverek click Add a Printer click Printer Connection böngészett, majd a hálózat a nyomtató és thats it |
|
| |||
| |||
| A hálózatot kell létrehozni, először is, ha nem tudja elérni a fő számítógépen, akkor nem tudja elérni a nyomtatót. |
|
| |||
| |||
| Mint tinkerbell fogja használni a hálózat természetesen azt is kifejtette, hogy a link "első sorban", amelyet philthomas |
|
| |||
| |||
| De létrehozását a megosztott internet-csatlakozás, nem jelenti automatikusan létrehoz egy otthoni hálózat (ha a számítógép láthatja, és csatlakozzon egymáshoz.) |
|
| |||
| |||
| Ha a link philthomas ha hamarosan se létrehozását az otthoni hálózat (mint én) |
|
| |||
| |||
| Ez az, amit mondtam az első válasz. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? | settoogo | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 3. március 2009 22:54 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG | Péter halász | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 4. június 2008 06:49 |
| Szükségem van egy új nyomtató ... | craiig | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 4. május 2008 04:39 |
| Új nyomtató - 3 funkció 1 nyomtató ... | Cubeox | Általános fémáru Chat | 2 | 21. október 2006 06:34 |
| Téma eszközök | |
| |