![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי את המשפחה למעלה PC עם המדפסת ואת למטה הנייד שלי אני משתמש בצורה אלחוטית. האם ניתן יהיה מסוגל להדפיס משהו על המדפסת היא כי למעלה מ הנייד שלי, כי הוא למטה? האם זה קל ישר קדימה thats תהליך לא מסובך מדי? לא אבקש הרבה אוכל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך קצת לקרוא או לכתוב כאן בחזרה, אם אתה צריך עזרה:
| |||
| |||
| אתה היית צריך להקים רשת ביתית (כך המחשבים יכולים להתחבר עם כל אחד אחר לא רק לשתף את החיבור לאינטרנט), וכן להגדיר את המדפסת על שיתוף המדפסת, XP צריך לעשות את זה בשבילך את אשף הגדרת הרשת. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול גם לקנות מדפסת אלחוטית לרכזת כך במחשב הראשי לא צריך להיות על המעבר. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| במחשב שבו מחוברת המדפסת -- לחץ התחלה ולאחר מכן לחץ על לוח הבקרה לחץ מדפסות ורכיבי חומרה אחריםולאחר מכן לחץ על מדפסות ופקסים ב מדפסות ופקסים לחץ על תיקייה זה שיתוף מדפסת, פתח את המדפסת נכסים תיבת הדו שיח, ו לחצו על שיתוף tabclick שם השיתוףולאחר מכן לחצו אישור. כדי להתחבר למדפסת -- לפתוח לוח הבקרהו לחצו מדפסות ורכיבי חומרה אחרים לחץ הוסף מדפסת לחץ חיבור למדפסת עיינת ולאחר מכן את הרשת עבור המדפסת ואת thats זה |
|
| |||
| |||
| הרשת צריכה להיות מוגדרת הראשון, אם אתה לא יכול לגשת למחשב הראשי, לא תוכל לגשת אל המדפסת. |
|
| |||
| |||
| כפי tinkerbell תהיה באמצעות רשת של הקורס היא כי הוא הסביר את הקישור "השורה הראשונה", שמספק philthomas |
|
| |||
| |||
| אבל את הגדרת החיבור לאינטרנט משותף, אינה אוטומטית להקים רשת ביתית (כאשר המחשב של רואה ומתחברים אחד לשני). |
|
| |||
| |||
| אם אתה משתמש בקישור philthomas בתנאי שאתה בקרוב se הקמת רשת ביתית (כמו שעשיתי) |
|
| |||
| |||
| זה מה שאמרתי ב התשובה הראשונה שלי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? | settoogo | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 3rd מרץ 2009 22:54 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| צריך מדפסת חדשה ... | craiig | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 4th מאי 2008 04:39 |
| מדפסת חדשה - 3 פונקציות 1 המדפסת ... | Cubeox | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 21st אוקטובר 2006 06:34 |
| שרשרת כלים | |
| |