![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš mūsų šeimos PC laiptais su spausdintuvu ir žemyn galiu naudoti savo laptopo laidų. Ar įmanoma, kad būtų galima atspausdinti ką nors spausdintuvas, kuris yra antrame aukšte iš mano nešiojamojo kompiuterio, kad yra laiptai? Ar lengva tiesiai į priekį procesas thats nėra pernelyg sudėtinga? I don't ask for much do I? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar mažai čia skaityti ir rašyti atgal, jei jums reikia pagalbos:
| |||
| |||
| Jums teks sukurti namų tinklą (kad kompiuteriai gali būti sujungti vienas su kitu ne tik dalytis interneto ryšį), ir nustatykite spausdintuvo iki spausdintuvo naudojimą, XP, reikia padaryti tai už jus tinklą vedliu. |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite įsigyti bevielio spausdintuvo koncentratorius, kad pagrindinis kompiuterio neturi būti įjungtas. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| Kompiuterio, kuris prijungtas prie spausdintuvo -- Spauskite Pradžia tada Valdymo skydas Spauskite Printers and Other Hardware, Tada Spausdintuvai ir faksai į Spausdintuvai ir faksai spustelėkite aplanką Dalintis Spausdintuvas, Atidarykite spausdintuvo savybių dialogo langą, ir paspausti Dalijimasis tabclick Dalintis Vardas, O tada paspausti Gerai. Prisijungti prie spausdintuvo -- atidaryti Valdymo skydasIr paspausti Printers and Other Hardware Spauskite Pridėti spausdinimui Spauskite Spausdintuvo jungtys tada naršyti spausdintuvo tinklo ir Thats it |
|
| |||
| |||
| Tinklo turi būti nustatyta, pirma, jei jūs negalite gauti pagrindinio kompiuterio, Jūs negalite naudotis spausdintuvu. |
|
| |||
| |||
| Kaip Tinkerbell bus naudojamas, aišku, kad bus paaiškinta nuorodą "pirmoje eilutėje" jeigu pagal philthomas tinklas |
|
| |||
| |||
| Tačiau sukurti bendrą interneto ryšį, automatiškai nereiškia, įsteigta namų tinklą (jei kompiuteryje galima pamatyti ir prisijungti prie kito). |
|
| |||
| |||
| Jei naudojate nuorodą philthomas jei jūs netrukus se sukurti namų tinklą (kaip aš) |
|
| |||
| |||
| Štai ką sako mano pirmasis atsakymas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Reikia naują spausdintuvą ... | craiig | Digital Imaging & Printers | 3 | 4 gegužė 2008 04:39 |
| Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21 spalis 2006 06:34 |
| Temos įrankiai | |
| |