mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Printeris

Reply

Thread Tools
Old Novembris 27, 2007, 07:07
Loceklis

Default Printeris

Es esmu mūsu ģimenes pc augšā ar printeri un lejā es varu izmantot savu klēpjdatoru vadiem. Vai ir iespējams, lai varētu drukāt kaut uz printera, kas ir augšā no mans klēpjdators, kas ir lejā? Tas ir viegli taisni uz priekšu process thats nav pārāk sarežģīts? Man nav prasīt daudz Do I?
Old Novembris 27, 2007, 07:26
Donors Group

Default Printeris

Vai maz lasīt šeit un pasta atpakaļ, ja jums nepieciešama palīdzība:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Novembris 27, 2007, 07:27
Banned Group

Default Printeris

Jums būtu izveidot mājas tīklu (lai datoru var savienot ar otru, ne tikai dalīties interneta pieslēgumu) un iestatiet printeri izveidota printeru koplietošanu, XP to vajadzētu darīt, lai jūs tīkls, kas palīgu.
Old Novembris 27, 2007, 07:28
Banned Group

Default Printeris

Jūs varat iegādāties arī bezvadu printeri hub to galvenie PC nav nepieciešams ieslēgts.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27 novembris 2007, 07:36
New Member Group

Default Printeris

Par datoru, kas savienots ar jūsu printeri --
Click Sākums un pēc tam noklikšķiniet uz Control Panel Click Printeri un cita aparatūraUn pēc tam noklikšķiniet uz Printeri un faksa aparāti in Printeri un faksa aparāti mape klikšķi Koplietot šo printeriAtveriet printera Properties dialog box, un noklikšķinājis uz Sharing tabclick Share NameUn tad noklikšķinājis Labi. Lai izveidotu savienojumu ar printeri -- atvērt Control Panel, Un noklikšķinājuši Printeri un cita aparatūra noklikšķiniet uz Add Printer noklikšķiniet uz Printer Connection un pēc tam pārlūkot tīkla printera un thats it
Old Novembris 27, 2007, 07:40
Banned Group

Default Printeris

Tīkls, kas jāizveido, pirmkārt, ja jūs nevarat piekļūt galveno datoru, jūs nevarēsiet piekļūt printerim.
Old Novembris 27, 2007, 07:47
New Member Group

Default Printeris

Kā Tinkerbell būs izmantojot tīklu, protams, tas, ka ir skaidrots saites "Pirmā līnija", ko sniedz philthomas
Old Novembris 27, 2007, 08:00
Banned Group

Default Printeris

Bet izveidojot kopēju interneta pieslēgumu, tas automātiski izveidot mājas tīklu (ja datora varat redzēt un savienot savā starpā).
Old Novembris 27, 2007, 08:09
New Member Group

Default Printeris

Ja Jūs lietojat saite philthomas ja jūs drīz se izveidot mājas tīklu (as I did)
Old Novembris 27, 2007, 08:33
Banned Group

Default Printeris

Tas ir tas, ko es teicu savā pirmajā atbildē.
Reply

Register

Bookmarks