menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Tlačiarne

Reply

Thread Tools
Old 27.listopadu 2007, 07:07
Člen Skupina

Default Tlačiarne

Mám náš rodinný počítač s tlačiarňou hore a dole i používať svoj notebook bezdrôtovo. Je možné, aby bol schopný niečo vytlačiť na tlačiarni, ktorá je navrchu z môjho notebooku, ktorý je dole? Je to jednoduchý proces, to je rovno vpred, nie je príliš zložité? Nemám požiadať o veľa urobiť ja?
Old 27.listopadu 2007, 07:26
Darcu Skupina

Default Tlačiarne

Málo prečítať tu a príspevok späť, ak potrebujete pomoc:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27.listopadu 2007, 07:27
Banned Skupina

Default Tlačiarne

Ty by museli vytvoriť vnútornú sieť (počítače, takže je možné pripojiť sa navzájom nielen zdieľať pripojenie k internetu), a nastaviť tlačiareň pre zdieľanie tlačiarne, XP by to pre vás v sieti nastaviť sprievodca.
Old 27.listopadu 2007, 07:28
Banned Skupina

Default Tlačiarne

Môžete si tiež kúpiť bezdrôtovú tlačiareň náboja tak hlavný PC nemusí byť zapnutý.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27.listopadu 2007, 07:36
Nový člen skupiny

Default Tlačiarne

Na počítači, ktorý je pripojený k tlačiarni --
Kliknite Začať a potom kliknite na tlačidlo Ovládací panel Kliknite Tlačiarne a iný hardvérA potom kliknite na tlačidlo Tlačiarne a faxy v Tlačiarne a faxy Zložka kliknite Zdieľať túto tlačiareňOtvorte tlačiarne dialógovom okne Vlastnosti a klikne na Zdieľanie tabclick Share NázovA potom klikli OK. Ak sa chcete pripojiť k tlačiarni -- otvoriť Ovládací panelA klikli Tlačiarne a iný hardvér kliknite Pridať tlačiareň kliknite Pripojenie tlačiarne a potom prechádzať sieť pre tlačiareň, a to je to
Old 27.listopadu 2007, 07:40
Banned Skupina

Default Tlačiarne

Siete je potrebné nastaviť ako prvý, keď nie je možné otvoriť hlavné PC, je nemôže získať prístup k tlačiarni.
Old 27.listopadu 2007, 07:47
Nový člen skupiny

Default Tlačiarne

Ako Tinkerbell budú pomocou siete samozrejme bude vysvetlené, že je v odkaze "prvej línie" poskytovanej philthomas
Old 27.listopadu 2007, 08:00
Banned Skupina

Default Tlačiarne

Ale vytvorenie zdieľané pripojenie k internetu, neznamená automaticky vytvoriť domácej sieti (ak je to možné vidieť PC a pripojte sa k sebe navzájom).
Old 27.listopadu 2007, 08:09
Nový člen skupiny

Default Tlačiarne

Ak použijete odkaz philthomas predpokladu, že čoskoro sa zriaďuje domáce siete (ako som urobil)
Old 27.listopadu 2007, 08:33
Banned Skupina

Default Tlačiarne

To je to, čo som povedal už v prvej odpovedi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.