![]() |
|
| |||
| |||
| Mám náš rodinný počítač s tlačiarňou hore a dole i používať svoj notebook bezdrôtovo. Je možné, aby bol schopný niečo vytlačiť na tlačiarni, ktorá je navrchu z môjho notebooku, ktorý je dole? Je to jednoduchý proces, to je rovno vpred, nie je príliš zložité? Nemám požiadať o veľa urobiť ja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Málo prečítať tu a príspevok späť, ak potrebujete pomoc:
| |||
| |||
| Ty by museli vytvoriť vnútornú sieť (počítače, takže je možné pripojiť sa navzájom nielen zdieľať pripojenie k internetu), a nastaviť tlačiareň pre zdieľanie tlačiarne, XP by to pre vás v sieti nastaviť sprievodca. |
|
| |||
| |||
| Môžete si tiež kúpiť bezdrôtovú tlačiareň náboja tak hlavný PC nemusí byť zapnutý. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| Na počítači, ktorý je pripojený k tlačiarni -- Kliknite Začať a potom kliknite na tlačidlo Ovládací panel Kliknite Tlačiarne a iný hardvérA potom kliknite na tlačidlo Tlačiarne a faxy v Tlačiarne a faxy Zložka kliknite Zdieľať túto tlačiareňOtvorte tlačiarne dialógovom okne Vlastnosti a klikne na Zdieľanie tabclick Share NázovA potom klikli OK. Ak sa chcete pripojiť k tlačiarni -- otvoriť Ovládací panelA klikli Tlačiarne a iný hardvér kliknite Pridať tlačiareň kliknite Pripojenie tlačiarne a potom prechádzať sieť pre tlačiareň, a to je to |
|
| |||
| |||
| Siete je potrebné nastaviť ako prvý, keď nie je možné otvoriť hlavné PC, je nemôže získať prístup k tlačiarni. |
|
| |||
| |||
| Ako Tinkerbell budú pomocou siete samozrejme bude vysvetlené, že je v odkaze "prvej línie" poskytovanej philthomas |
|
| |||
| |||
| Ale vytvorenie zdieľané pripojenie k internetu, neznamená automaticky vytvoriť domácej sieti (ak je to možné vidieť PC a pripojte sa k sebe navzájom). |
|
| |||
| |||
| Ak použijete odkaz philthomas predpokladu, že čoskoro sa zriaďuje domáce siete (ako som urobil) |
|
| |||
| |||
| To je to, čo som povedal už v prvej odpovedi. |